Codin Maticiuc, dezvăluiri sincere despre mama copiilor lui. Cine este, de fapt, fostul soț al Anei Pandeli

Fostul Don Juan al vieții de noapte din Capitală a devenit bărbat de casă

Codin Maticiuc, unul dintre cele mai controversate personaje din showbiz-ul autohton, a făcut dezvăluiri despre viața privată. De aproximativ 10 ani, actorul se iubește cu Ana Pandeli, femeia care i-a dăruit doi copii. De asemenea, Codin Maticiuc crește și băiețelul din prima căsnicie a femeii. Iată ce a declarat despre fostul soț al Anei Pandeli!

Codin Maticiuc, dezvăluiri sincere despre mama copiilor lui

Codin Maticiuc, poreclit în trecut „crai de Dorobanți”, s-a făcut băiat de casă de când a întâlnit-o pe Ana Pandeli. Actorul din „Miami Bici” a povestit cum s-a cuplat cu femeia care i-a dăruit două fetițe, pe Smaranda și Ilinca.

Invitat în cadrul podcastului lui Cătălin Măruță, Codin Maticiuc a vorbit deschis despre Ana Pandeli, dar și despre fiul lui vitreg, Dan. Adolescentul este copilul Anei, din prima căsnicie. Mai mult de atât, el a detaliat cum a fost întâlnirea cu fostul soț al Anei Pandeli.

„Pe Ana am cunoscut-o la o prezentare de modă a unei prietene comune. Ea era proaspăt divorțată. Nu mai știu de câți ani. Doi ani nu m-a băgat în seamă. Am reușit până la urmă să o combin. E senzațional de frumoasă, extrem de educată, foarte inteligentă. Pe băiat îl cheamă Mario Dan, dar eu îi spun Dan. El se prezintă Mario. Pe tatăl lui îl cheamă Mihai Munteanu, iar mie mi se pare că se potrivește foarte bine Dan Munteanu, fiind un nume românesc.

Nu știu ce mi-a făcut ea. Vrăji?! Nu știu ce a făcut, dar existența lui Dan a contat. Eu am cunoscut un copil frumos, un copil bine crescut. Am zis că ea știe să crească copii și vreau să fie la fel ca Dan copiii mei. Când ne-am gândit să rămânem împreună și să facem copii, eu știam ce fel de copil a crescut ea, știam ce relație a avut cu fostul soț, care își vede copilul când vrea el.”, a dezvăluit actorul în cadrul podcastului.

Are un fiu vitreg

Codin Maticiuc a precizat că a început să se întâlnească cu aceasta, după mult timp de când o cunoscuse pe Ana, iar pe fiul său vitreg îl consideră ca pe copilul lui biologic.

„Nu este băiatul meu biologic. Eu am două fete, iar singurul băiat pe care l-am avut și pe care cred că-l voi avea este el. Dan are acum 13 ani și merge cu mine peste tot. L-am cunoscut când avea 3 ani, dar am început o relație cu el când avea 4 ani, pentru că la început eram într-un concubinaj, cum se zice. Am fost combinat cu maică-sa o perioadă, dar nu am locuit împreună. Când Ana a rămas gravidă cu Smaranda, acela a fost momentul când eu am decis să ne mutăm împreună.”, a mai relatat acesta.

L-a cunoscut pe fostul soț al Anei Pandeli

Actorul a mai adăugat faptul că este foarte implicat în creșterea lui Dan și chiar a avut un mesaj pentru tatăl lui biologic. Codin Maticiuc a făcut cunoștință cu fostul soț al Anei Pandeli.

„L-am cunoscut pe fostul ei soț. Erau chiar certați când noi am decis să ne mutăm împreună și Ana a rămas însărcinată cu Smaranda, pentru că a fost cel mai greu pentru mine să mă mut cu ea pentru că era Dan. Dacă Dan nu exista, aș fi făcut mutarea asta mai lejer. Cu un copil nu te joci! Stătea doar cu Dan până când a rămas însărcinată. I-am spus că și băiatul ei va avea aceeași siguranță cum va avea și fata mea. I-am scris un mesaj acestui om pe care nu-l cunoșteam atunci, pentru că ei nu prea își vorbeau. În ziua în care ne-am mutat, eu i-am trimis un mesaj lui Mihai, pentru că am așa am considerat normal”, a povestit actorul din serialul „Clanul”.

Citește și: Ce roluri își dorește Codin Maticiuc, după ce a jucat doar băieți răi în filme și serial. A recunoscut abia acum: “Toți actorii visează!” VIDEO EXCLUSIV

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ameri Nasrin, despre o participare la Asia Express
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *