Codruț Kegheș, alias Dezbrăcatu, vorbește despre vremurile grele pe care le trăim: „Guvernul probabil o să facă un program de micșorare a stomacului.  Prima casă cu primul stomac mic”.  Ce-i sfătuiește pe români  EXCLUSIV

Codruț Kegheș deține secretul unei rețete care nu îngrașă: „Este ce trebuie”
Codruț Kegheș, alias Dezbrăcatu, vorbește despre vremurile grele pe care le trăim: „Guvernul probabil o să facă un program de micșorare a stomacului.  Prima casă cu primul stomac mic”.  Ce-i sfătuiește pe români  EXCLUSIV

Codruț Kegheș, alias Dezbrăcatu, a cucerit inimile românilor pentru amuzantul său rol de la emisiunea ”Cronica Cârcotaşilor” (Prima TV). Actorul ne-a vorbit despre vremurile dureroase prin care trec românii, ținând cont că prețurile la alimente au explodat și cresc de pe o zi pe alta. De asemenea, ne-a făcut dezvăluiri despre marea sa pasiune, gătitul, dezvăluind că o să vină cu un nou proiect. Pentru cei care își doresc să mănânce un preparat delicios, fără a se îngrășa, starul TV a venit cu o rețetă inedită.

Codruț Kegheș: „Pe vremurile acestea, nu ne rămâne decât să fim cumpătați și sănătoși”

Chiar dacă ne aflăm în plină vară, Codruț Kegheș ne-a dezvăluit că nu se relaxează, ținând cont de vremurile pe care le trăim. Acesta susține că trebuie să fim cumpătați și să ne menținem sănătoși în zilele noastre:

„Acestea nu sunt vremuri de relaxat. Chiar dacă suntem în vacanță, muncim pentru că nu putem sta. Nu sunt vremuri de stat. Norocos este Elon Musk, dar și el are probleme. Pe vremurile acestea, nu ne rămâne decât să fim cumpătați și sănătoși”.

Codruț este ”Dezbrăcatu”, la ”Cronica Cârcotașilor”
Codruț este ”Dezbrăcatu”, la ”Cronica Cârcotașilor”

Ce sfat are pentru români

Mai în glumă, mai în serios, îndrăgitul ”Dezbrăcatu” ne-a explicat că românii trebuie să fie cumpătați, căci prețurile cresc de pe o zi pe alta la alimente. Plin de umor, el a dezvăluit că s-ar putea să avem parte și de programul „primul stomac mic”:

„Guvernul probabil o să facă un program de micșorare a stomacului. Prima casă cu primul stomac mic, să mâncăm la 3-4 zile și să mergem înainte. Este delicat subiectul, fiecare încearcă să își drămuiască puținul pe care îl are. Să fie pace. Spre exemplu, acum 3 zile mă uitam că un lucru costa 7 lei și acum este 9 lei. Am văzut că la mare este gol. Ca să te duci afară, înseamnă să pui mai multă motorină sau să riști să te duci cu un avion cu care să stai prin aeroport sau să ți se anuleze zborul. Sunt mulți factori ciudați în zilele noastre, nu am nimic de spus decât că ar trebui să fim cumpătați. Acesta este sfatul”.

Ce planuri are: „Din pasiune am făcut un brand”

Codruț Kegheș nu își dezvăluie încă faimoasa rețetă de coaste, însă, din pasiunea pentru gătit, el se pregătește să lanseze un nou brand. Cu toate acestea, nu este vorba de un restaurant, căci respectivele afaceri au avut de suferit în pandemie și nu sunt chiar așa de sigure:

„Când o să mă apuc să vând mâncare (n.r. o să își dezvăluie rețeta de coaste), dacă nu o să mai meargă nimic altceva, măcar mâncarea se va consuma cât de cât, nu? Din pasiune poți să faci lucruri faine. Din pasiune am făcut un brand, dar deocamdată nu este nimic oficial, sunt în curs de facere. Nu (n.r. nu este vorba de un restaurant), va fi un brand care va produce pentru cei care vor să vândă produse făcute cu plăcere. Dacă vine pandemia, se închide (n.r. restaurantul), îl deschid și îl închid? Deocamdată, treburile acestea sunt foarte delicate și am o mulțime de prieteni care au stat, acum au deschis dar nu mai au cu cine să lucreze, este un capitol rău pentru că nimeni nu își dorește să mai muncească. Nu găsești mână de lucru pentru orice ai căuta. Am prieteni care și-au închis afacerile tocmai pe motivul lipsei de personal. Este delicat, dar ne adaptăm”.

Ce rețetă perfectă pentru vară ne-a dezvăluit

Cei care își doresc să mănânce ceva delicios fără a pune kilograme în plus se pot bucura! Codruț Kegheș ne-a explicat, pas cu pas, o rețetă perfectă pentru vară. Este simplă, din dovlecei zucchini, și se poate face cât se poate de repede:

„Pentru o rețetă simplă și rapidă de vară se ia zucchini, se taie pe lung, se dă cu ulei de măsline și niște mirodenii fresh. Apoi, ei sunt puși la fript, 3-4 minute pe o parte, 3-4 minute pe parte. Se pun în farfurie cu brânză de oaie, grasă, deasupra și mentă. Este o rețetă faină, tocmai aseară i-am făcut-o băiatului meu. Nu îngrașă, este ce trebuie”.

9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.