Comoara găsită de Andreea Esca în casa ei. Nu i-a venit să creadă, a făcut poze și a pus totul pe internet: “Ce m-am bucurat” FOTO

Are legătură cu mama sa

Scris de: Daoud Andra

05 Feb. 2024

Andreea Esca are o relație specială cu familia ei, iar din când în când publică pe internet imagini și povești emoționante. Așa s-a întâmplat și de curând, când prezentatoarea de știri a fotografiat câteva lucruri pe care le-a găsit acasă și a împărtășit bucuria cu cei care o urmăresc în mediul online.

Surpriza de care a avut parte Andreea Esca recent

Andreea Esca este foarte activă în mediul online, acolo unde ține legătura permanent cu fanii ei. Cei care o urmăresc pe rețelele de socializare îi pot vedea o cu totul altă față acolo, față de cea pe care o afișează la pipitrul știrilor Pro TV. Din când în când, vedeta împărtășește cu cei care o urmăresc imagini din arhiva personală, iar recent le-a arătat fanilor ei ce a descoperit în casă.

Citește și: “Fiți foarte atenți!”: Andreea Esca a pus piciorul în prag din cauza unei înșelătorii cu numele ei. Și Pro TV a luat atitudine

În timp ce umbla printre acte vechi, știrista a dat peste câteva documente care îi aparțin mamei sale. Printre actele pe care le-a găsit și le-a fotografiat se numără o diplomă, certificatul de botez și o diplomă de merit, de la absolvirea gimnaziului, în baza căreia mama sa putea fi admisă la cele mai bune licee. Vedetei nu i-a venit să creadă peste ce comori a dat și a împărtășit bucuria cu fanii ei de pe Instagram.

”Ce m-am bucurat azi când am dat printre acte de diploma mamei de Bacalaureat, tot de la Liceul Gheorghe Lazăr”, a scris vedeta, în dreptul uneia dintre fotografii.

Andreea Esca, despre mama ei

Lucia Esca, mama prezentatoarei de știri, a fost o femeie extrem de frumoasă, iar vedeta a publicat, în trecut, fotografii cu ea din tinerețe. Andreea Esca nu s-a ferit să îi declare dragostea mamei ei în mod public și a scris câteva cuvinte despre cea care i-a dat viață, într-un editorial din revista pe care o coordonează. Mama vedetei a fost asistentă medicală, însă visa să aibă o cu totul altă meserie, după cum a dezvăluit jurnalista.

”Ar fi vrut să fie actriță și cred că i-ar fi reușit de minune (de altfel, toți Gemenii ar trebui să fie pe o scenă), dar pentru că tatăl ei a fost deținut politic, nu a avut voie să-și urmeze pasiunea. Foștii mei colegi de școală mă întreabă și acum ce face mama mea mișto și își amintesc cu plăcere ce mâncare bună ne făcea când veneau la mine în vizită și cât de elegantă era ea, la ședințele cu părinții.

Citește și: Andreea Esca și soțul ei, Alexandre Eram, imagine de colecție. Cum arătau în urmă cu 24 de ani, puțini i-au văzut așa

Ce nu știau ei era că așa era mereu. Și în sala de operație, stătea și câte opt ore în picioare, pe tocuri. Nu era niciodată necoafată, nevopsită, nemachiată. Când adormea fără să se demachieze, îmi zicea: ‘Lasă, să fiu aranjată, că dacă vine cutremurul și trebuie să ieșim în stradă?’ La 60 de ani avea 49 kg și alerga cu Alexia în brațe, de nu te țineai după ea”, a povestit Andreea Esca, într-un editorial pentru alistmagazine.ro.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Decizia majoră luată de Dan Cruceru, după ce a prezentat primul sezon Survivor România
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
SCANDAL! Imagini ȘOC cu Iulia Albu au scăpat pe net. Sigur NU o recunoști, le...
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Ce scrie, de fapt, pe cel mai scump șervețel din lume. S-a vândut cu peste...
Cea mai mare gafă pe care a făcut-o Andreea Esca în timp ce prezenta știrile:...
Cum a apărut îmbrăcată o actriță din Rusia la Cannes. Toată lumea vorbește despre rochia...
Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au...
Patrick crede că Roberta nu îl place pe Sebastian! Ce spune concurenta despre această situație:...
NU le RECUNOȘTI! Cum arătau divele din România acum 30 de ani! Transformare ȘOCANTĂ
5 zodii primesc o energie astrală demnă de a lumina un oraș întreg. Fiți pregătiți...
Este timpul ca toate zodiile să-și reevalueze viața: Predicții fără precedent pentru toate cele 12...
Pentru 5 zodii, visele de bogăție devin realitate
Fosta soție a unui actor celebru a ajuns să doarmă pe străzi și să mănânce...
Anunțul special făcut de Andreea Berecleanu după 7 ani de căsătorie cu medicul Constantin Stan:...
Cine este celebrul artist care s-a iubit cu femeia căreia i-a cântat la nuntă?! Cântăreţul...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *