Compozitorul Mihai Alexandru a împlinit 57 de ani. Ce sms i-a dat fosta soție, Nicoleta Nicola, la 17 ani de la divorț. EXCLUSIV

Mihai Alexandru ne-a povestit și despre prietenia de suflet cu Horia Moculescu: ”Mi-e ca un tată!”

Mihai Alexandru, vestitul compozitor care în 2017 a adus României un binemeritat loc 7, la Eurovision, cu piesa sa, “Yodel It!”, a împlinit astăzi 57 de ani. Marele artist ne-a povestit, în interviul exclusiv pentru Ego.ro, despre controversata competiție muzicală, despre prietenia de suflet cu Horia Moculescu, care a trecut proba timpului, despre colaborarea muzicală cu Alina Sorescu, dar și despre planurile de căsătorie cu iubita lui. Mihai ne-a dezvăluit și ce urare i-a făcut fosta lui soție, solista Nicoleta Nicola, cu care a rămas în relații bune, de dragul copiilor.

Refuză să mai compună pentru Eurovision: ”În condițiile în care se face Eurovisionul, nu mă mai interesează”

Mihai Alexandru a împlinit astăzi 57 de ani, prilej de a ne oferi un interviu despre prietenie și muzică. Deși preselecțiile naționale pentru Eurovision se apropie, iată că vestitul compozitor refuză o nouă participare. Decizia are legătură, cu siguranță, cu experiența amară, trăită la începutul anului, când piesa lui, ”For everyone”, interpretată de Cezar Ouatu, nu a ajuns nici măcar în finala națională:

”Nu mai fac greșeala pe care am făcut-o anul trecut, nu vreau să intru în amănunte. La ediția următoare, din 2023, nu mai particip. Asta spun de vreo 5 ani, am tot cedat, dar acum chiar nu mai vreau. Locul meu e acolo, da, sunt realizări foarte mari, însă nu mai doresc. În condițiile în care se face Eurovisionul, nu mă mai interesează”, ne-a declarat Mihai Alexandru, în exclusivitate pentru Ego.ro

Despre colaborarea cu Alina Sorescu, în studioul lui de înregistrări: ”Lucrăm foarte mult, la piese noi, la reclame, la piese de animație”

Mihai Alexandru are însă foarte mult de lucru, bifând o colaborare de succes și îndelungată și cu solista Alina Sorescu, la diverse proiecte:

”Alina este o colaboratoare foarte apropiată mie, lucrăm foarte mult, la piese noi, la reclame, la piese de animație, pentru un canal foarte mare de cântece pentru copii. Colaborarea noastră este diversificată, totul se bazează pe muzică, dar și pe actorie, sunt milioane de vizualizări la o piesă, ne trebuie și actorie și cântat, este muncă de studio. Facem și reclame, coloana sonoră, nu sunt însă specializat, ca alții, care fac doar asta. Eu, de fapt, fac de toate, ”ciupesc” de peste tot câte ceva”, ne-a mai declarat vestitul compozitor.

Compozitorul de Eurovision Mihai Alexandru a împlinit astăzi 57 de ani
Compozitorul de Eurovision Mihai Alexandru a împlinit astăzi 57 de ani

Ce frumos vorbește despre Horia Moculescu! ”Este ca tatăl meu. Îl respect, îl iubesc!”

Mihai Alexandru este legat sufletește de celebrul compozitor Horia Moculescu, cei doi participând adesea la festivalurile de muzică din țară, în calitate de jurați:

”De fapt, eu îl însoțesc prin țară, la festivaluri, nu el pe mine. Horia este ca tatăl meu, se aseamănă mult și la comportament cu tatăl meu. Îl respect, îl iubesc. La festivaluri, el este președintele juriului, nici dacă cineva mi-ar cere să fiu eu n-aș accepta, din respect. Încerc să am grijă de el. Am fost de curând și într-o excursie în locurile natale ale lui și ale mamei mele. El și mama sunt de loc din Râmnicu-Vâlcea, am fost și la cimitir, la tatăl lui. Pe Horia îl sun mereu, dar, în loc să se plângă el, mă plâng eu, și așa mai uită de ce-l doare. Îmi spune ia nu știu ce pastile, îmbracă-te gros. Eu știu că în felul acesta îl fac să mai uite de ale lui, mai mă dau și eu victimă”.

Ce i-a urat Nicoleta Nicola, de ziua lui, prin sms

Compozitorul Mihai Alexandru și solista Nicoleta Nicola au divorțat, dar au rămas în relații bune, de dragul copiilor. În fiecare an, de sărbători, ei își fac urări prin sms. Ceea ce s-a întâmplat și acum:

”Nicola mi-a scris un mesaj în care mi-a urat ”La mulți ani!” și sănătate, ieri a fost și ziua mea de onomastică. Dar și eu fac la fel. I-am urat și eu ”La mulți ani!”, a fost ziua ei pe 5 noiembrie. Am rămas în relații bune, avem copii împreună”, ne-a mai spus, în exclusivitate pentru Ego.ro, sărbătoritul nostru de astăzi.

Cu Alina, iubita lui
Cu Alina, iubita lui

Când se căsătorește cu Alina, iubita lui

Mihai și Alina au o relație frumoasă, caldă, dar au tot amânat oficializarea relației, din cauza pandemiei. Acum, că lucrurile s-au mai liniștit, ei se pregătesc să facă marele pas:

”În primăvară, sper să reușim, dar, dacă tot spun, nu se leagă, așa că nu voi anunța data exactă!”, a adăugat Mihai Alexandru.

Compozitorul este foarte fericit alături de Alina, căreia i-a făcut o emoționantă declarație de dragoste, pe Facebook, de ziua ei de naștere.

”Iubirea mea, de ziua ta îți doresc să rămâi același om bun și sensibil, să fii sănătoasă, să ai o viață lungă și frumoasă. Îți promit că voi încerca să te fac cea mai fericită femeie! Te iubesc! La mulți ani!”.

Mihai Alexandru a adus României locul 7 la Eurovision, în 2017

În urmă cu cinci ani, soliștii Ilinca si Alex Florea s-au clasat, la Eurovision, pe locul 7, cu piesa “Yodel It!”, compusă de Mihai Alexandru. Anul trecut, deși își pusese mari speranțe în piesa „For everyone”, interpretată de Cezar Ouatu, iată că piesa lui Mihai nu a prins nici măcar finala națională. Cei doi artiști și-au manifestat atunci dezamăgirea, pe rețelele sociale:

„S-au răcorit oamenii. M-au desființat, deși nu cred că le-a cerut nimeni asta. Și-au vărsat tot amarul strâns în ei de atâta timp. Bine că nu mi-au tras și o palmă, am scăpat ieftin!”, scria Mihai Alexandru pe Facebook.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Teama pe care o are Teo Trandafir chiar si dupa 30 de ani televiziune
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *