Concurentul de la Survivor România plătit regește. Suma uluitoare pe care a încasat-o

Câți bani au primit unii dintre concurenți pentru timpul petrecut în Republica Dominicană
Concurentul de la Survivor România plătit regește. Suma uluitoare pe care a încasat-o

S-au aflat salariile unora dintre concurenții de la Survivor. Multe ditnre vedete încasează mii de euro pentru fiecare săptămână petrecută în competiție. Cine este cel mai bine plătit? Vedeta a fost deja eliminată, însă a strâns o mică avere în perioada în care a fost în Republica Dominicană.

Câți bani au încasat concurenții de la Survivor. Vedetele erau plătite pentru fiecare săptămână petrecută în competiție

Potrivit fanatik.ro, primul despre care s-a aflat ce sumă a încasat a fost Gheboasă, el fiind și primul care a părăsit competiția Survivor. Acesta ar fi fost plătit cu 2000 de euro pe săptămână. Ajuns acasă, artistul a declarat că i s-au părut inumane condițiile din Dominicană.

„Nu puteam să mă obișnuiesc. De abia am prins și eu o lună, două, trei, patru de confort, să trăiesc și eu mai bine. Pentru că eu toată viața am trăit Survivor, ați înnebunit la cap? Și acum când am mâncat și eu o felie de cozonac, am dat iar de Survivor? Nu mi-a convenit și am plecat de acolo. Aia e. Știu că dăunează la imaginea mea”, a povestit Gheboasă.

Jorge ar fi primit cu 1000 de euro în plus față de Gheboasă

Jorge ar fi primit pentru fiecare săptămână din competiție suma de 3000 de euro. Aceeași sumă ar fi primit și Kamara, și Ionuț Iftimoaie. De asemenea, tot 3000 de euro ar fi și banii primiți de Carmen Grebenișan.

Concurentul de la Survivor România plătit regește. Vica ar fi încasat cel mai mare salariu

Potrivit sursei citate, Vica Blochina ar fi încasat cel mai mare salariu de la Survivor 2023. Suma pe care vedeta o primea pentru fiecare săptămână ar fi fost de 7000 de euro.

„Cu siguranță a fost foarte greu, căci nu am avut nici măcar minimul de condiții de igienă. Nu am avut duș, șampon, wc, am dormit pe jos, pe nisip, cu toate insectele. Cu mâncarea nu am suferit foarte mult. Cel mai greu moment a fost atunci când am ajuns pe traseu, atunci a fost cel mai mare impact psihic. Tot ce conta era să aduci puncte. Dacă nu aduceai puncte și erai slab pe traseu, ceilalți te compătimeau și spuneau că trebuie să pleci acasă”, povestea Vica Blochina.

Ada, Ștefania și Bianca Patrichi sunt vedetele cu cel mai mic salariu. Cele trei ar fi primit suma de 1500 de euro pe săptămână. Cea mai recent intrată concurentă, Crina Abrundan, ar primi între 2700 și 3000 de euro pe lună.

Cei din echipa războinicilor primesc sume mult mai mici, între 800 și 1200 de euro pe săptămână.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce se va întâmpla când Regele Charles moare. Totul despre operațiunea Podul Menai, ce presupune acest cod
8.6 5 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *