Connect-R și Smiley, îndrăgostiți de aceeași femeie. În final, ea l-a ales pe Marius Moga. “Da, pe bune!”. A ieșit totul la iveală

Connect-R, declarații explozive cu privire la triunghiul amoros în care a fost implicat și Smiley.
Connect-R și Smiley, îndrăgostiți de aceeași femeie. În final, ea l-a ales pe Marius Moga. “Da, pe bune!”. A ieșit totul la iveală

Dezvăluire fabuloasă a lui Connect-R în timpul unui concert. Artistul a mărturisit că el și Smiley au fost îndrăgostiți de aceeași femeie, ca într-un final ea să îl aleagă pe Marius Moga. Cei doi buni prieteni au transpus ulterior povestea într-o melodie care a devenit hit.

Connect-R și Smiley, îndrăgostiți de aceeași femeie

Poveste cu iz de telenovelă între doi dintre cei mai apreciați artiști din România. Connect-R și Smiley au iubit aceeași femeie, dar finalul poveștii nu a fost favorabil niciunui dintre ei, întrucât tânăra l-a ales în cele din urmă pe compozitorul Marius Moga.

La celebrarea centenarului Clubului Sportiv Rapid, Connect-R a susținut un program artistic. Din repertoriul său a făcut parte și piesa ”Rita”, hitul verii 2021. Așa cum bine știu fanii celor doi artiști, versurile melodiei și videoclipul fac referire la o intrigă amoroasă în care Connect-R și Smiley sunt rivali.

Înainte de a interpreta piesa în cadrul concertului de pe Stadionul Giulești, fostul soț al Mishei a dezvăluit că aceasta are la bază o poveste reală. Mai exact, el și soțul Ginei Pistol s-au luptat să îi cucerească inima aceleiași femei, ca la final ea să îl aleagă pe Marius Moga.

”Piesa următoare este despre o femeie pentru care m-am bătut cu Smiley. Da, pe bune! Pentru ca, în final, să rămână cu Moga”, a spus Connect-R în timp ce se afla pe scenă, potrivit cancan.ro.

Citește și: „De acolo a început cearta cu Smiley”. CRBL dezvăluie motivul pentru care nu au vorbit 3 luni. Ce i-a reproșat mama juratului de la Vocea

Ce au declarat Connect-R și Smiley după lansarea piesei ”Rita”

Colegi de scena și prieteni apropiați, Connect-R și Smiley au avut proiecte împreună și la începutul carierei. Propunerea de a colabora pentru piesa ”Rita” a venit din partea lui Connect-R.

”Am mai lucrat cu el la începutul carierei mele (Smiley – n.r.) şi am rămas încă de atunci impresionat de calităţile lui de om de studio, de compozitor. Am venit cu ‘Rita la el aproape gata, şi-a scris strofa, a făcut şi un after-refren superb şi iată că a ieşit o piesă care sperăm din suflet să placă. Deşi eu mi-am obişnuit publicul în ultimul timp cu piese care vindecă, ei bine, muzica trebuie şi să bine dispună, nu doar să vindece. Aşa e ”Rita”, te face să zâmbeşti, să dansezi”, să te mişti, a afirmat Connect-R, în 2021.

Citește și: “M-a prins, m-a descoperit că aveam o altă relație”. Adevăratul motiv al divorțului dintre Connect-R și Misha. A ieșit totul la iveală

După ce au lansat melodia care avea să devină hitul verii 2021, Smiley a făcut câteva dezvăluiri cu privire la intriga piesei.

”Rita este o piesă de dans, dar şi de feeling, este o piesă lucrată în detaliu despre o temă foarte actuală: ce alegem în viaţă, cine triumfa? Nevoia de siguranţă şi confort, sau inima? Sunt sigur că o să vă placă şi clipul, este ca un film căruia abia aştepţi să-i vezi finalul, dar care rămâne unul deschis în mintea, amintirile şi inima fiecărui om care ascultă piesa”, a spus Smiley, la vremea respectivă.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Decizia majoră luată de Dan Cruceru, după ce a prezentat primul sezon Survivor România
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Doar 2 din 10 găsesc umbrela ascunsă printre struți în 6 secunde. Tu te numeri...
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Mircea Geoană nici nu și-a depus candidatura, dar caraghiosul grăsuț a intrat în scenă. Penibilul...
Cea mai mare gafă pe care a făcut-o Andreea Esca în timp ce prezenta știrile:...
Cum a apărut îmbrăcată o actriță din Rusia la Cannes. Toată lumea vorbește despre rochia...
Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au...
Virginia, întrebare neașteptată pentru Patrick: „Patrick, îți pare rău că m-ai chemat la camera roșie?”
NU le RECUNOȘTI! Cum arătau divele din România acum 30 de ani! Transformare ȘOCANTĂ
Horoscop săptămânal 20-26 Mai 2024. Dragoste, Sănătate și Bani
Horoscop Iunie 2024: Surprize pentru bani, sănătate și dragoste
6 zodii trăiesc o zi de neuitat, încununată de succes și realizări sub strălucirea stelelor...
Fosta soție a unui actor celebru a ajuns să doarmă pe străzi și să mănânce...
Carmen Grebenișan și Alex Militaru, discuții despre partaj după anunțul divorțului. Ce a dezvăluit vedeta:...
Care au fost primele cuvinte rostite de Florin Piersic, după ce s-a trezit din anestezie?...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *