„De acolo a început cearta cu Smiley”. CRBL dezvăluie motivul pentru care nu au vorbit 3 luni. Ce i-a reproșat mama juratului de la Vocea

Declarații explozive ale lui CRBL despre cearta cu Smiley.
De acolo a început cearta cu Smiley. CRBL dezvăluie motivul pentru care nu au vorbit 3 luni. Ce i-a reproșat mama juratului de la Vocea

CRBL și Smiley au fost colegi în trupa Simplu la începutul anilor 2000. Cei doi au trecut printr-un conflict după ce soțul Ginei Pistol și-a rupt mâna în timp ce se dădea cu rolele în Parcul Herăstrău din Capitală. La aproape două decenii de la acel episod, CRBL a povestit totul cu lux de amănuntel. Inclusiv mama lui Smiley a fost implicată în scandal.

„De acolo a început cearta cu Smiley”. CRBL dezvăluie motivul pentru care nu au vorbit 3 luni

Deși acum sunt cei mai buni prieteni, Simley și CRBL au avut un conflict extrem de dur în trecut. Cei doi lideri ai trupei Simplu, care făcea furori în anii 2000, s-au certat foarte tare, după ce juratul concursului Vocea României și-a rupt mâna.

Neexperimentat în sportul cu rolele, Smiley a mers împreună cu Marius Moga în Parcul Herăstrău pentru a se da pe rampa dedicată skaterilor. Din nefericire, artistul și-a rupt mâna, iar în urma acestui incident a izbucnit scandalul cu CRBL.

Fostul participant de la Survivor a povestit întregul episod în cadrul podcastului găzduit de Cătălin Măruță.

”N-am vorbit trei luni. Mergeam la concerte împreună, dar nu vorbeam, deși stăteam în aceeași casă. Nici măcar nu ne salutam. După aceea, ne-am dat seama că suntem proști și că trebuie să găsim un numitor comun.” a povestit CRBL.

”Am fost certat de doamna Maria că și-a rupt mâna, dar Moga a fost vinovat”

Artistul își amintește că a fost certat de mama lui Smiley pe motiv că, deși era încă accidentat, membrii trupei Simplu ar fi vrut ca el să participe în continuare la concerte. Femeia i-a reproșat lui CRBL că ar fi vrut să profite astfel de pe urma lui Smiley.

Ulterior, cei doi colegi de trupă nu și-au mai vorbit timp de trei luni. Acum însă, CRBL își recunoaște grșeala și spune că nu ar fi trebuit să intre în conflict cu mama bunului său prieten pentru nimic în lume.

”Am fost certat de doamna Maria (mama lui Smiley n.r.) că și-a rupt mâna, dar Moga a fost vinovat. S-a dat cu rolele în Herăstră și și-a rupt mâna în trei locuri diferite. Aveam un concert bătut în cuie, trecuseră deja două săptămâni și era cu mâna în gips. I-am spus: ”Vii pe scenă și stai. Nu faci nimic altceva decât să ții microfonul.” Trebuia să onorăm contractul.

M-a certat doamna Maria: „E băiatul meu, îl folosiți ca să faceți bani!”

M-am certat cu mama lui Smiley. Eu tâmpit… În loc să o las pe mama lui să își spună oful, eu să bag ochii în pământ… A fost suficient să îi spună lui Smiley și apoi nu am mai vorbit trei luni.

Moga și cu Smiley, doi mari rolleri sportivi, pe rampă în Herăstră.”,

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *