Surpriză uriașă pentru Smiley și Gina Pistol în luna de miere. Cu cine s-au întâlnit în Franța. Nu le-a venit să creadă

Cu cine au dat nas în nas cei doi

Scris de: Daoud Andra

09 Jun. 2023

Surpriză uriașă pentru Smiley și Gina Pistol în luna de miere. Cu cine s-au întâlnit în Franța. Nu le-a venit să creadă

Smiley și Gina Pistol se află în luna de miere, într-o destinație superbă. Cei doi nu și-au uitat însă fanii de pe rețelele de socializare și îi țin la curent cu ce fac în Franța, pentru că acolo petrec prima vacanță în calitate de soț și soție. Artistul a postat recent un reel în care le-a arătat fanilor peste ce vedetă de talie internațională a dat la plajă.

Cu cine s-au întâlnit Smiley și Gina Pistol în luna de miere

După nunta de vis care a avut loc pe 27 mai, Smiley și Gina Pistol au plecat în prima lor vacanță în calitate de soț și soție. Cei doi petrec luna de miere în sudul Franței, după ce au primit cadou această vacanță din partea nașilor. Atât artistul, cât și Gina, au rămas activi pe rețelele de socializare, chiar și în luna de miere.

Citește și: „S-a muncit mult la ele”. Cum arată verighetele purtate de Smiley și Gina Pistol. Modelul este unul deosebit

Smiley a filmat un reel pentru a le arăta fanilor ce au făcut el și proaspăta lui soție pe parcursul unei zile, în Franța. Cei doi au mers la Cannes, una dintre cele mai populare destinații de pe riviera franceză. Au poposit pe plajă, însă nu au stat foarte mult, pentru că apa era rece și au preferat să se plimbe și să exploreze orașul.

La plajă însă au avut parte de o surpriză de proporții, după ce pe un șezlong l-au observat pe un bărbat care părea a fi celebrul actor Tom Hanks. Chiar dacă l-au văzut doar din spate și din profil, Smiley a surprins câteva imagini cu telefonul și este aproape sigur că era actorul cunoscut pentru roluri din filme precum „Forrest Gump”, „Culoarul morții” sau „Salvați soldatul Ryan”.

Citește și: Singura poză postată de Smiley cu fetița lui, Josephine. Cum au apărut de 1 Iunie, imaginea adorabilă care a cucerit fanii

Surpriză uriașă pentru Smiley și Gina Pistol în luna de miere. Cu cine s-au întâlnit în Franța. Nu le-a venit să creadă
Imaginea cu Tom Hanks la plajă, surprinsă de Smiley

Gina și Smiley au mers și la Monte Carlo

Cei doi îndrăgostiți au plecat în luna de miere în urmă cu două zile, iar Smiley s-a transformat într-un adevărat vlogger de travel. El și Gina au aterizat la Nisa, după care au închiriat o mașină pentru a vizita cât mai multe locuri cât timp stau acolo. S-au cazat în orășelul Saint-Paul-de-Vence, iar apoi au început să exploreze.

Citește și: Suma uluitoare plătită de Gina Pistol și Smiley pentru fotografiile de nuntă. Ce au făcut cei doi pentru a primi în timp record imaginile EXCLUSIV

Au mers la Cannes, unde au încercat să bifeze cât mai multe obiective turistice. Au vizitat și celebrul teatru unde are loc anual festivalul de film. Ediția din acest an s-a încheiat în urmă cu puțin timp, chiar în ziua în care Gina și Smiley s-au căsătorit. După ce au explorat orașul supra-numit „perla rivierei franceze”, cei doi și-au rezervat o zi pentru a vizita Monte Carlo.

„Luna de miere este cadou de la nași, ca să înțelegeți. Ei au zis: ‘Băi, hai că vă trimitem noi undeva unde e frumos’. Nu am fost niciodată în sudul Franței și ne-au surprins cu cadoul acesta senzațional și abia așteptăm să mergem!”, a spus Smiley, în emisiunea La Măruță, la scurt timp după nuntă.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Mădălina Crețan continuă să se întâlnească cu Nosfe în vise
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *