„S-a muncit mult la ele”. Cum arată verighetele purtate de Smiley și Gina Pistol. Modelul este unul deosebit

Gina Pistol a arătat verighetele pe care le poartă ea și Smiley.

Pe 27 mai, Smiley și Gina Pistol au devenit soț și soție. Solistul și prezentatoarea de la Antena 1 și-au unit destinele într-un cadru de poveste pe malul lacului Snagov. Abia la o săptămână de la nuntă, Gina Pistol a decis să le arate fanilor săi ce verighete a ales ea și tatăl fiicei sale. Vedeta tv a oferit detalii pe pagina sa de Instagram!

Cum arată verighetele purtate de Smiley și Gina Pistol

Nunta Ginei Pistol cu Smiley a fost una de vis! După șapte ani de relație și un copil, cei doi au decis să se căsătorească. Prezentatoarea de la ‘Chefi la cuțite’ a fost extremă de discretă cu informațiile despre căsătoria cu artistul. Totuși, blondina le-a arătat internauților ce modele de verighete au ales ea și partenerul ei de viață.

„Acestea sunt verighetele noastre. Am vrut să ne reprezinte, să iasă din șablon, să ne placă nouă. S-a muncit mult la ele și apreciez munca bijutierului, și ce m-a impresionat cel mai mult este că după ce le-a terminat, le-a dus la un preot să le sfințească.”, a scris Gina Pistol, în dreptul imaginii cu cele două verighete alese de ea și de Smiley.

Gina Pistol și-a păstrat și numele de fată după căsătorie

Gina a declarat că a preferat să-și păstreze și numele de familie. După căsătoria cu Smiley, numele ei este acum Maria Pistol Georgeta. Părinții vedetei sunt divorțați, iar Gina a suferit extrem de mult după momentul despărțirii. Aceasta a mai precizat că relația dintre ea și tatăl ei s-a răcit, mai ales după ce bărbatul s-a recăsătorit.

„Cea mai mare greşeală pe care o fac părinţii când divorţează este că nu renunţă la orgolii. Pentru mine, cuvântul tată nu înseamnă nimic. Tata ne-a iubit mult pe mine şi pe fratele meu. După divorţ, s-a mai rupt de noi. S-a recăsătorit şi are doi băieţi. Pentru mine, familia e ceva frumos. Îmi doresc mult lucrul acesta”, spunea Gina Pistol.

Care este relația dintre mama lui Smiley și Gina Pistol. „Îmi doresc să fim mamă și fiică”

Ioana Maria, mama lui Smiley, a declarat că îi pare rău că nu locuiesc împreună. A mărturisit însă că o iubește și că, deocamdată se înțeleg foarte bine.

„Nora mea, din păcate, o iubesc așa cum este, nu trăiește cu noi, ca să pot să fac mărturisiri de genul acesta. Deocamdată, ne înțelegem foarte bine și îmi doresc să fim mamă și fiică. Sunt o bunică ce și-a dorit foarte mult o nepoțică, după doi băieți. A venit îngerul nostru în familie, prințesa noastră, suntem fericiți”, a spus mama lui Smiley, soacra Ginei Pistol.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *