”Contesa digitală” Ana Morodan nu se vinde ieftin la TV. Suma pe care a cerut-o pentru a se lăsa filmată 24 din 24 EXCLUSIV

Ana Morodan ştie cum să îşi vândă imaginea. ”Contesa digitală” încasează sume uriaşe din apariţiile TV.

De-a lungul timpului, Ana Morodan și-a construit un adevărat imperiu din online, ajungând să fie una dintre cele mai emblematice personalități din social media. Antreprenor și influencer, dar cu o carieră de avocat, la bază, Ana Morodan știe să negocieze fiecare contract, astfel încât niciodată nu „se vinde” ieftin. Dovadă că, cel mai nou proiect, un reality-show, difuzat de Antena Stars, îi îmbunătățește veniturile cu încă 10.000 de euro lunar.

În ce condiții a acceptat să fie filmată 24 din 24

Nu mai este pentru nimeni un secret că Ana Morodan este o antreprenoare de succes și câștigă sume fabuloase de bani în fiecare lună, însă puțini sunt cei care știu cât de mult muncește și cât de mult efort depune pentru fiecare proiect în parte. De aceea, discuțiile cu ea încep de la onorarii de câteva mii de euro, dar și de la ideea că nu se implică în orice proiect, dacă nu crede cu adevărat în el. Așa s-a întâmplat și în cazul reality-show-ului pe care îl are la Antena Stars. Conform surselor noastre, Ana Morodan a acceptat cu greu să realizeze emisiunea „REAlă”, însă a spus ”DA” abia după ce s-au înțeles în privința onorariului și a termenilor de filmare.

„Nu a vrut de la început să accepte camere non-stop în jurul ei, mai ales că Ana nu este genul de persoană care să-și calculeze fiecare mișcare, fiecare gest sau vorbă. I-a plăcut propunerea pentru că ea a mai încercat alături de echipa ei de la birou, un soi de reality-show, „The M Office”, pe care îl făcea cu Teleșpan.

Nu știu ce s-a întâmplat între ea și Teleșpan (n.r. Adrian Teleșpan, cel cu care a participat și la Asia Express), însă nu au mai continuat să-l producă. Era amuzant. Din acest considerent a acceptat și propunerea celor de la Antena Stars, doar că de data asta se filmează pe bani. Ia 10.000 de euro pe lună, la care se adaugă și o clauză contractuală prin care se stipulează plasarea brand-urilor cu care ea are contract”, ne-a declarat o sursă apropiată „contesei digitale”.

Ana Morodan
Ana Morodan

Avea 200 de lei în buzunar când s-a mutat în București

Suma nu este deloc mică, mai ales în condițiile actuale ale economiei din România, dar nici mare, dacă am privi onorariile vehiculate pentru alte vedete care au avut reality-show-uri la Antena Stars. Însă Ana Morodan știe să aprecieze fiecare oportunitate și știe să se valorifice.

Chiar dacă în momentul de față pare că cheltuiește nesăbuit și că nu ține cont de bani atunci când își dorește cu adevărat ceva, Morodan apreciază adevărata valoare a banului muncit. Nu de puține ori a mărturisit că nu o să uite niciodată cum a venit în București, cu trenul de la Arad, cu suma de 200 de lei în buzunar, dar cu dorința de a-și face un nume. La începuturile ei, se împrumuta de la prieteni, aceiași cu care astăzi lucrează în același birou, unii dintre ei devenindu-i chiar angajați, pentru a-și cumpăra mâncare.

Încasează și 20.000 de euro din social media

Pentru a-și depăși condiția și pentru a nu mai fi niciodată în postura de a nu-și permite anumite lucruri, Ana Morodan s-a organizat imediat și a devenit o adevărată workaholică, după cum singură se proclamă. Astfel că a devenit un antreprenor foarte bine organizat, care are un portofoliu impresionant de clienți.

Pe lângă postările pe care le face pe rețelele sociale, Ana Morodan realizează campanii pentru diferite brand-uri internaționale, oferă consultanță, ține conferințe pe diverse teme, are propriul brand de fashion, dar și un magazin virtual complex, job-uri care îi aduc lunar peste 20.000 de euro. Anei nu-i intră toți acești bani în buzunar, căci are de plătit colaboratori, dar și angajați cu normă întreagă. Deși se spune despre ea că este o fire destul de dificilă și nu multe persoane reușesc să țină pasul cu modul ei de lucru, Ana Morodan este unul dintre acei angajatori care își recompensează foarte bine oamenii din echipă.

Urmăriți EGO.ro și pe
Gina Pistol și-a dorit ca buchetul de mireasă să fie unul foarte simplu
8.3 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
De ce să pui sare peste cărbuni când faci grătar, de fapt. Secretul de care...
A pus unt în cafea și a descoperit cel mai tare secret. Numai așa vei...
Suma corectă pentru trădare! Câți bani au primit copiii Andreei Esca pentru a semna cu...
„E mare, nu sunt obișnuită”! Anamaria Prodan, luată de poliție direct din dric: Ce s-a...
Câți BANI costă buchetul de mireasă al Ginei Pistol. Floarea SPECIALĂ pe care o are
Andreea Bălan și Jador au spus adevărul despre relația lor. „Trăiesc din plin…”
Gina Pistol și Smiley au spus „DA” în fața ofițerului de stare civilă! Primele imagini...
De ce a ales Smiley să doarmă la hotel în noaptea de dinaintea nunții. Gina...
MOMENT DE ȘOC LA CANNES: Cineasta Justine Triet l-a atacat pe Macron cu trofeul în...
Mireasa Gina Pistol, în 10 poze neretușate, de la nuntă: prețuri, detalii, verighete, buchet, machiaj,...
Costi Diță și casa de modă „Las Fierbinți”. Câte treninguri are Giani? „Unele sunt unicat”....
A fost descoperit un obiect de pe Titanic. De 111 ani nimeni n-a știut de...
5 zodii scapă de chin și de dezamăgiri. Racii vor putea să scape de dezamăgirile...
Situația financiară se îmbunătățește pentru 5 zodii! Scorpionii se vor implica în noi proiecte
Cum și-au făcut apariția socrii Ginei Pistol la nunta vedetei cu Smiley! Mama cântărețului, mai...
Comentarii
  • Ermurache Aurora Sarrya Georgeta

    CORECT ESTE ASA:
    „LA INCEPUT SE IMPRUMUTA LA PRIETENII EI PT ASI CUMPARA MINCARE,IAR ACUM I AU DEVENIT COLABORATORI!…ORI SUBALTERNI”!
    FACI UN ALAMBIC DIN ASEZAREA PROPOZITIILOR IN PAGINA!
    FI ATENTA SI CURSIVA! AURora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *