Copil în vârstă de un an căzut de la etajul 4 al unui bloc din Petroșani! Părinții erau în casă

Bebelușul se afla în casă cu părinții săi în momentul accidentului
Copil în vârstă de un an căzut de la etajul 4 al unui bloc din Petroșani! Părinții erau în casă

Situație alarmantă în Petroșani! Un copil de un an și trei luni a căzut de la etajul 4 al blocului în care locuia. Părinții micuțului se aflau în casă în momentul accidentului, însă într-un moment de neatenție al acestora, copilul s-a urcat pe geam.

Copilul în vârstă de un an și trei luni a fost preluat de urgență de un echipaj SMURD și dus la spital. Potrivit primelor informații, căderea copilului a fost atenuată de o copertină. Medicii de pe ambulanță au declarat că cel mic are semne vitale și a fost dus la UPU Petroșani pentru investigații.

Cum a căzut copilul de un an de la etajul 4

Reprezentanții ISU Hunedoara au declarat că bebelușul de un an și trei luni se afla sub supravegherea părinților. Într-un moment de neatenție al acestora, copilul s-a urcat pe un scaun și a căzut pe fereastra deschisă. A fost deschisă o anchetă pentru a se stabili cu exactitate ce s-a întâmplat. De asemenea, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

„Un copil în vârstă de aproximativ un an a căzut de la etajul 4 al unui bloc din municipiul Petroșani. La locul indicat s-au deplasat de urgență un echipaj SMURD din cadrul Detașamentului Petroșani și o ambulanță a SAJ, cu medic.

Din primele informații, căderea copilul a fost atenuată de o copertină. La sosirea echipajelor de intervenție minorul prezenta semne vitale, fiind transportat la UPU Petroșani, de către echipajul SAJ”, a declarat sg. maj. Roxana Mateuț, purtătorul de cuvânt al ISU Hunedoara, potrivit servuspress.ro.

Ce spun oamenii legii despre copilul căzut de la etajul 4

Oamenii legii spun că micuțul, aflat în casă cu părinții, s-a urcat pe un taburet și a ajuns la fereastră. Acolo s-a dezechilibrat și a căzut, însă căderea a fost atenuată de o copertină, aceasta salvându-i viața micuțului.

„Un băiețel de un an si 3 luni a căzut de la etajul patru. Copilul se afla sub supravegherea părinților și a căzut de la etajul 4 al unui bloc de locuințe, într-un moment de neatenție (se pare ca a urcat pe un taburet, fereastra fiind deschisă).

La sosirea echipajului medical, micuțul avea semne vitale, fiind transportat la UPU Petroșani. Polițiștii efectuează cercetări în vederea stabilirii circumstanțelor în care s-a produs incidentul, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a precizat comisar șef Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Erika Isac, detalii despre noul iubit “Este un bărbat extraordinar!”
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *