Cosmin Seleși a omis să-l plătească pe fiul lui pentru prestația din filmul „Secretul lui Zorrilo”. „Muncește pentru viitorul familiei” VIDEO EXCLUSIV

Cosmin Seleși: „În momentul în care începi să faci bani cu un film înseamnă că urmează și al doilea”

Cosmin Seleși revine pe micul ecran în postura de prezentator TV la cârma show-ului „Batem palma!” la Pro Tv. Extrem de nerăbdător, dar mai ales plin de voie bună, Seleși a declarat în exclusivitate pentru EGO.ro că abia aștepta să înceapă filmările și să revină în fața telespectatorilor, promițând însă că în același timp se va ocupa în continuare și de proiectele artistice pe care le are în desfășurare.

Cosmin Seleși a bătut palma pentru un nou proiect TV

În ultima vreme, Cosmin Seleși s-a dedicat mai mult cinematografiei românești. A produs dar și jucat în filme comerciale de comedie, care au avut un mare impact la public, însă și-a dorit enorm să revină pe micul ecran. Visul i s-a îndeplinit când cei de la Pro Tv i-au oferit rolul de gazdă în emisiunea „Batem Palma”. Formatul este un game show în care participanții au șansa unui câștig între 1 ban și 100.000 lei.

Jocul nu presupune întrebări de cultură generală sau alte skill-uri, ci este vorba doar despre noroc. În cadrul emisiunii sunt 24 de concurenți, un prezentator Tv și 24 de cutii care conțin sume de bani între 1 ban și 100.000 lei. Cutiile sunt aduse în platou și concurenții trag dintr-un bol numere de la 1 la 24. Fiecare primește cutia cu numărul extras fără să știe ce se află înăuntru.

Apoi, computerul extrage random numele unui jucător dintre cei 24, acesta își ia cutia și vine la pupitru lângă gazda emisiunii. Rolul lui Seleși este acela de a negocia atât cu concurentul din fața lui, cât și cu e entitate numită Banca, nevăzută de jucător, care îi face o ofertă financiară în funcție de sumele aflate încă în joc.

„E un carusel de emoții emisiunea asta”

„Am început filmările, suntem în toiul muncii și pot să vă mărturisesc că este din punctul meu de vedere, un carusel de emoții emisiunea asta. S-a bătut palma cu banca, s-a dus și până la capăt și au deschis propriile cutii. Lumea vrea să dea să mâna cu mine, nu stau cu ea întinsă și nimeni nu-mi dă mâna”, ne-a povestit Cosmin Seleși de pe platourile de filmare.

Cât despre bancă, dacă la filmări răspunde cu umor celui care sună pentru a încerca să negocieze cu concurentul, în viața reală Cosmin Seleși are o relație, ca mai toți românii, cu ceea ce înseamnă serviciile bancare.

„În viața reală am o relația cu banca de client-furnizor, că na. Nimeni nu este mai cu moț. Nu țin banii în bancă, i-am investit și îi investesc în continuare. Acum am făcut al treilea film „Pup-o, mă!”. În februarie cred că o să apară pe marele ecran, încă nu am terminat. Suntem în discuții cu mai multe zone și atunci trebuie să ne decidem la o zonă și vom comunica în momentul în care știm foarte clar unde va apărea filmul. Dar noi l-am făcut”.

„În momentul în care începi să faci bani cu un film înseamnă că urmează și al doilea”

Astfel că, pe lângă postura de prezentator Tv, Cosmin Seleși se dedică în continuare carierei sale de actor și producător. Are la activ lungmetrajele „Pup-o, mă!”, dar și „Secretul lui Zorrilo”, filme pe care le-a și produs alături de Alin Panc și Văru Săndel.

„La „Pup-o, mă! 3” suntem mai mulți producători: eu, Vărsu Săndel, Alin Panc și cei de la Untold. Suntem patru de data asta. Cred că partea a treia este mai bună decât celelalte două la un loc, îți jur”, a mai povestit Seleși pentru EGO.ro, completând că țelul lor este ca după ce filmul nu mai rulează în cinematografe să-l vândă pe platformele de streaming.

„Nu e greu să vinzi un film pe platformele de streaming. Dacă ai o istorie nu mai e greu. Noi facem business aici, încercăm să câștigăm niște bani până la urmă din zona asta. Eu cred că filmul românesc s-a dovedit cu atâtea filme că face public în cinema, ceea ce este foarte bine și asta înseamnă că fac bani. În momentul în care începi să faci bani cu un film înseamnă că urmează și al doilea. Toate se leagă între ele”.

În clipa de față nu lucrează la niciun proiect, însă asta nu înseamnă că nu are în plan și alte filme comerciale.

„Ne-a ajuns cu trilogia. „Pup-o, mă! 3” nu am crezut în veci că-l facem. Niciodată. Nici pe al doilea nu ne-am dorit să-l facem. Deci Zorrilo 2 nu cred că este în plan. Nu știu ce să vă zic. Așa timp avem. Chiar dacă filmez pentru „Batem palma!” aș avea timp. Film de autor nu vreau. Nu vreau festivaluri. Am fost la Cannes. E ok. Nu sunt eu în stare de Cannes. Pe bune. E Mungiu, e Mitulescu, sunt alți producători și regizori chiar fac asta și știu să o facă foarte bine. Eu mă duc pe partea comercială, despre ce vorbim?”, a mai povestit actorul.

„Am avut grijă să-l recompensez”

Pentru Cosmin Seleși, producția cinematografică este un adevărat business și recunoaște asta, astfel că și atunci când fiul său și-a dorit să apară într-unul dintre filmele produse de el, Seleși a făcut economie la buget și a omis să-l plătească un onorariu.

„Copiii sunt un pic în zona asta dar om vedea. Eu vreau să-și aleagă ce vor ei. Tudor a apărut în „Zorrilo”. Chiar am deschis filmul cu el. Nu l-am plătit pentru prestație. Păi cum adică? Sunt banii familiei. Muncește pentru viitorul familiei. Nu-i fac educație? Nu-i plătesc școli? Dacă vrea la școală privată îl dau la școală privată, dacă vrea la facultate, îl țin la facultate”, ne-a mai declarat Cosmin, completând că asta nu înseamnă că „l-a muncit” degeaba.

„Stai liniștită că am avut grijă să-l recompensez. Mai primește recompense. I-am făcut contract, dar cu bani 0. Un ban ca la „Batem palma”. În ciuda aparențelor, prezentatorul emisiunii „Batem palma” nu este genul de părinte permisiv, care să-i lase pe cei mici să petreacă ore întregi în fața unui gadget sau să piardă timpul aiurea, ci susține că el și-a asumat postura de „polițistul rău” în familie. „Eu sunt mai cu reguli așa. Sunt autoritor. Sunt polițistul rău”, a mai povestit Cosmin Seleși pentru EGO.ro.

Video: Daniel Bălan

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9.3 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *