CRBL s-a întors din Spania și s-a mutat cu familia în chirie. De ce nu își dorește, momentan, să cumpere o locuință și cum s-a acomodat fiica lui în țară: ”Am găsit o piață în România șocantă” VIDEO EXCLUSIV

CRBL și familia lui au locuit o vreme în Spania
CRBL s-a întors din Spania și s-a mutat cu familia în chirie. De ce nu își dorește, momentan, să cumpere o locuință și cum s-a acomodat fiica lui în țară: ”Am găsit o piață în România șocantă” VIDEO EXCLUSIV

CRBL, soția lui, Elena Andreianu, și fiica lor, Alesia, s-au întors în România, din Spania, și se simt extrem de bine pentru faptul că se află acasă. Totuși, artistul și partenera lui, ne-au recunoscut, într-un interviu în exclusivitate pentru Ego.ro, că niciodată nu se știe cât vor rămâne într-un loc, fiind călători în adâncul sufletului. De asemenea, ei ne-au vorbit despre cum s-a acomodat micuța lor, dar și de faptul că, momentan, nu își doresc să cumpere o locuință.

CRBL și soția, despre întoarcerea acasă și piața imobiliară din România

Artistul a punctat că s-a întors, în primul rând, pentru muzică, astfel că o să vină cu numeroase surprize pentru fani. Aflați la Viva! Influencers Party 2022, cei doi ne-au povestit cum ajung la o decizie atunci când vine vorba despre o mutare, lucrând mereu ca o echipă. Când a venit vorba despre fiica lor, ei ne-au spus că Alesia învață în engleză, astfel că întoarcerea în țară o să o ajute să se exprime în română. Aceștia nu vor deocamdată să își cumpere o locuință, ținând cont că piața imobiliară din România nu este așa de sigură.

Reporter EGO: Mă bucur să vă văd în România! Cum vă simțiți?

CRBL: Este yey! Este acasă. Acasă întotdeauna este acasă. Bine, ce să zic mai multe. În sfârșit am făcut și pasul acesta după un timp. Mai stăm un timp aici, nu știm cât, vedem ce se întâmplă pe viitor. Noi suntem călători și mai testăm cât putem.

CRBL: “Sunt nerăbdător să mă auziți, să mă vedeți sub altă formă”

Reporter EGO: CRBL, ai început proiectele muzicale?

CRBL: Lucrez de mult. Nu știu, aveam o piesă gata deja din iunie. Și acum, nu a prins vara, dar o să prindă toamna. Chiar aseară am fost în studio, am terminat varianta finală. Pregătesc clip-ul. Știi cum e, vine o piesă, dar după o piesă trebuie să mai vină ceva. Și cum mie îmi place să fie organizat, le aranjez pe toate, inclusiv și turneul de la anul și niște lucruri mai mari. Dacă m-am întors, m-am întors pentru muzică, în primul și în primul rând. Și atunci, lucrez. Abia aștept. Sunt nerăbdător să mă auziți, să mă vedeți sub altă formă.

CRBL și Elena
CRBL și Elena

Ce spun despre fiica lor

Reporter EGO: Cum este cea mică cu acomodarea?

CRBL: Care mică, e mare, nu mai e cea mică! (râde) Bine, tot cea mică rămâne întotdeauna. Cu acomodarea e bine.

Elena Andreianu: Eu cred că e cel mai bine dintre toți. Și mi se pare cel mai distractiv pentru ea, chiar dacă pare, de obicei știu cum este, ne este frică nouă mai mult decât lor. Părinții își fac tot felul de filme, viziuni. Dar, de fapt, eu cred că este mult mai OK.

CRBL: Este bine, s-a adaptat, este zâmbăreață. Încă se adaptează și ea. Dar este ușor. Na, adică nu trebuie să mai traduci nimic, nu trebuie să mai filtrezi. Bine, pentru ea e puțin mai greu pentru că ea, dacă învață în engleză, gândește în engleză de câțiva ani de zile și atunci e greu să se exprime în română. Și atunci, o să îi fie bine acum că ne-am întors pentru că o să vorbească mult în română. Ceea ce e perfect.

Reporter EGO: Voi nu mai știu pe unde sunteți, Spania, România. Poimâine o să vă văd în Franța.

CRBL: Nu știm nici noi, să știi. Și pe noi ne surprinde câteodată.

Elena Andreianu: Viața e una. Mi se pare că dacă ai o senzație și îți dorești ceva foarte mult, fă-o!

Ce spun despre mutări: “Suntem la un numitor comun când facem un pas de genul acesta”

Reporter EGO: Dar cum te înțelegi cu partenerul pentru a zice: “Mâine plecăm!”?

CRBL: E foarte simplu. Noi începem așa: dezbatem tot felul de subiecte social-politice, culturale, mai auzim știri, mai citim. Și o luăm așa, progresiv: “Cum ar fi dacă?”. Povestim, povestim, liniște, iar apoi ne găsim un sincron.

Elena Andreianu: Ne înțelegem. O dată unul își dorește mai mult, poate celălalt nu își dorește, dar ne susținem reciproc.

CRBL: Ne și convingem unul pe celălalt dacă este nevoie. Dar suntem la un numitor comun când facem un pas de genul acesta. Trebuie să fim ferm convinși amândoi că vrem asta. Niciodată nu am luat decizii când unul dintre noi este într-o direcție și celălalt nu. Înseamnă că nu este bine. Avem discuții simpatice despre subiectul acesta, care sunt și contradictorii, sunt și cu: “Tu ai dreptate sau tu nu ai dreptate”. După care mai studiem, mai lăsăm timpul să treacă și când ne decidem, ne decidem. Când nu, continuăm ce am început.

CRBL și Elena
CRBL și Elena

“Am găsit o piață în România șocantă”

Reporter EGO: Cine a ales locul în care stați acum în România? Cine este șeful la aceste lucruri?

CRBL: Tot amândoi. E cam greu să ne desparți ca echipă. Greu ne-am decis. Greu pentru că am găsit o piață în România șocantă și am făcut o mutare. Noi am stat foarte mult în partea asta de Pantelimon, Cernica. Și acum am venit în zona cealaltă.

Elena Andreianu: M-a surprins piața imobiliară.

“Vrem să analizăm bine până scoatem bani din buzunar și decidem să achiziționăm ceva”

Reporter EGO: Ați cumpărat sau?

CRBL: Am intrat în chirie deocamdată, într-o formă de chirie. Nu e de cumpărat acum sub nicio formă. Vrem să analizăm bine până scoatem bani din buzunar și decidem să achiziționăm ceva. Dar nu, deocamdată nu.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *