Cristina Bălan, mamă pentru a treia oară. Artista tocmai le-a dat vestea cea bună fanilor

Mesajul emoționant postat de Cristina Bălan
Cristina Bălan, mamă pentru a treia oară. Artista tocmai le-a dat vestea cea bună fanilor

Cristina Bălan este însărcinată și urmează să devină mamă pentru a treia oară. După doi băieți, cântăreața va avea și o fetiță căreia, alături de familie, i-au ales deja numele.

Cristina Bălan, mamă pentru a treia oară: “Minunea în viața noastră”

Cristina Bălan este însărcinată în luna a șasea și se bucură din plin de această perioadă. Artista a decis să facă totul public acum, pe rețelele de socializare, postând și două imagini cu burta de gravidă la vedere. De asemenea, Cristina Bălan a dezvăluit și ce nume va primi fetița: Nadeea Sofia.

Cristina Bălan și familia ei au decis să țină departe de ochii lumii această imensă bucurie până acum, când sarcina a ajuns la 23 de săptămâni. Cu emoții, artista a publicat un mesaj pe pagina sa de Facebook, acolo unde a dezvăluit cum este această perioadă în familia lor.

“Vă împărtășesc și vouă bunavestire, după o lungă perioadă de discreție.

Astăzi se împlinesc 6 luni de când a apărut Minunea în viața noastră: Nadeea Sofia ♥️

Băieții sunt foarte încântați că vor avea o soră. Nouă încă ni se pare ceva extraordinar 🙏🏼”, a scris Cristina Bălan pe rețelele de socializare, în dreptul imaginilor cu burtica de gravidă.

Cristina Bălan va aduce pe lume o fetiță
Cristina Bălan va aduce pe lume o fetiță

Cristina Bălan mai are doi băieți, gemeni

Cristina Bălan a adus pe lume în anul 2013 doi băieți gemeni care au fost diagnosticați cu sindromul Down. Artista fusese sfătuită să renunțe la sarcină, însă a refuzat categoric să fac asta. În prezent este extrem de mulțumită de alegerea pe care a făcut-o. Recent, artista a anunțat că i-a retras pe cei doi băieți de la școală.

„I-am retras de la școală, pentru că a început să devină un mediu nociv pentru ei. Dacă un adult nu știe să gestioneze o situație de genul acesta și începe să îi ferească pe copiii tipici de copiii speciali, atunci ei încep să se simtă izolați”, a declarat Cristina Bălan pentru Fanatik.

Ulterior, ea și soțul ei, s-au transformat în profesori pentru cei doi băieți. Cristina mărturisea că amândoi veneau nervoși de la școală și făceau lucruri pe care nu le-au văzut în viața lor. Atunci a fost momentul în care au decis să facă școală acasă. Ulterior au observat că schimbarea le-a prins foarte bine celor doi băieți.

„Am luat manualele, reînvățăm și noi. Facem matematică, facem dezvoltare personală”, a mai spus Cristina Bălan.

10 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.