Cristina Ciobănașu, despre faptul că nu participă la nunta lui Vlad Gherman cu Oana Moșneagu: “Nu are ce să caute o fostă iubită acolo!” VIDEO EXCLUSIV

Regula o să se aplice și la nunta ei

Bat clopote de nuntă pentru Vlad Gherman și Oana Moșneagu! Cei doi se pregătesc să își unească destinele, iar la evenimentul cel mare vor participa familia și apropiații. Totuși, Cristina Ciobănașu ne-a dezvăluit, în exclusivitate pentru Ego.ro, că nu o să fie alături de aceștia, chiar dacă toți se înțeleg foarte bine. Actrița a punctat că o fostă iubită nu are ce căuta acolo.

Cristina Ciobănașu, despre nunta lui Vlad Gherman cu Oana Moșneagu

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au format un cuplu mult timp, iar, după separare, aceștia au rămas în relații bune. Amândoi și-au refăcut viața, actorul pregătindu-se de nuntă cu Oana Moșneagu, iar actrița trăind o poveste de iubire alături de partenerul său, Alexandru Mureșan, de profesie medic stomatolog. Totuși, chiar dacă se înțelege bine cu fostul iubit, vedeta, aflată la avanpremiera filmului „Sărmane creaturi”, ne-a dezvăluit că nu o să participe la marele eveniment:

“Nu este că nu vreau să merg la nuntă. Pune-te în locul Oanei, în primul rând! Este ziua ei cea mare! Cum ar fi să fiu eu acolo? Nu este că nu ne înțelegem, ne înțelegem foarte bine, lucrăm împreună, suntem colegi, azi ne-am văzut la filmare! Nu este vorba de asta! Este vorba de ziua lor cea mare, care trebuie să fie perfectă!

Poate dacă aș fi acolo, poate aș influența într-un fel negativ dacă m-ar vedea părinții lor, prietenii lor, cunoștințele lor și așa mai departe! Ar fi ciudat pentru toată lumea să fiu acolo! Este vorba despre celebrarea iubirii lor. Nu are ce să caute o fostă iubită acolo, sincer! Puneți-vă în locul Oanei, atât vă zic!”

Citește și Cristina Ciobănașu, dezvăluiri despre iubitul ei. Cum au reacționat prietenii lui, când au aflat că tânărul are o relație cu superba actriță: “Pentru ei asta a contat, de fapt” VIDEO EXCLUSIV

De ce a luat decizia de a nu participa la nuntă

Cristina Ciobănașu a ținut să le explice tuturor că se înțelege foarte bine cu Vlad Gherman și Oana Moșneagu, însă nu ar fi potrivit ca o fostă iubită să participe la un astfel de eveniment. Mai mult, actrița a punctat că o să se aplice aceeași regulă în momentul în care o să îmbrace rochia de mireasă:

“Și de restul invitaților și de toată situația! Hai să fim cinstiți! Nu înseamnă că nu ne înțelegem, că nu lucrăm bine împreună, că nu vorbim! Am zis-o de atâtea ori și se și vede, doar lucrăm împreună! Nu trebuie să stau să demonstrez nimic, la fel și ei! Este vorba despre un eveniment de familie. Nu cred că este potrivit să fiu acolo! Nici eu, nici ei!

Se aplică aceeași regulă, e de bun simț! (n.r. nici ei nu o să participe la nunta ei) Dacă vrei, face parte din cei 7 ani de acasă, nu faci lucrurile acestea! Este momentul lor și este bine să fie așa! Încerc să explic cumva ca să înțeleagă toată lumea! Nu este vorba de: “Sigur nu se înțeleg bine! Sigur i-a zis să nu vină!”. Nu! Sunt niște lucruri de bun simț pe care oricine le-ar înțelege!”

Citește și Oana Moșneagu, dezvăluiri despre nunta cu Vlad Gherman. Unde ar vrea să facă cununia civilă, tradițiile la care au renunțat: “O să sărim peste partea asta” VIDEO EXCLUSIV

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *