Cristina Cioran, adevărul despre despărțirea de tatăl fetiței sale. Ce s-a întâmplat, de fapt, între ei

"Asta este, cam atât, nu e nimic spectaculos"
Cristina Cioran, adevărul despre despărțirea de tatăl fetiței sale. Ce s-a întâmplat, de fapt, între ei

Cristina Cioran a spus adevărul despre despărțirea de tatăl fetiței sale. Ce s-a întâmplat, de fapt, între ea și Alex Dobrescu la doar câteva zile după ce au vorbit despre cererea în căsătorie.

Cristina Cioran, adevărul despre despărțirea de tatăl fetiței sale

Relația dintre Cristina Cioran și Alex Dobrescu a ajuns la final. Anunțul a fost făcut de el pe rețelele de socializare unde a precizat că este fostul iubit al Cristinei. Ulterior, prezentatoarea TV a vorbit despre ceea ce s-a întâmplat și a dus la despărțirea de tatăl fetiței. Potrivit ei, a fost vorba de diferențe de opinie și nu s-au mai înțeles.

„Am avut niște diferențe de opinie, nu ne mai înțelegem, suntem cumva în alte sfere, și ne-am despărțit. Asta este, cam atât, nu e nimic spectaculos”, a spus Cristina Cioran la Antena Stars.

Există cale de împăcare între Cristina Cioran și Alex Dobrescu?

Întrebată dacă mai există o cale de împăcare între ea și Alex Dobrescu, tatăl fetiței sale, Cristina Cioran a spus că momentan nu își face planuri și că prioritatea ei este Ema, fetița în vârstă de un an și patru luni.

„Nu știu, nu îmi fac planuri acum, prioritatea mea este Ema, așadar o las cum a picat. Nu e nimic spectaculos, nu s-a întâmplat nimic extraordinar. O despărțire ca oricare alta”, a mai spus Cristina Cioran.

Cristina Cioran și Alex Dobrescu, împreună de aproximativ doi ani

Cristina Cioran și Alex Dobrescu au avut o relație de aproximativ doi ani, timp în care a venit pe lume și fiica lor, Ema. Micuța s-a născut în luna iulie 2021, prematur, la 29 de săptămâni și a petrecut câteva luni în spital. Din fericire, totul a fost bine apoi, a fost externată și este un copil sănătos.

Pe 20 octombrie Cristina Cioran a anunțat că Alex a cerut-o din nou în căsătorie. Foarte fericită, vedeta a povestit cum a decurs momentul emoționant. Potrivit ei, Alex își dorea foarte mult să oficializeze relația, însă pentru ea acest lucru nu reprezenta o prioritate.

”Da, m-a cerut de soție! Acum de dimineață s-a întâmplat, la prima oră, ca să nu cumva să mă gândesc prea mult (râde). De dimineață a venit și a improvizat ceva, a venit la pat, mi-a adus niște flori. Nu mi-a oferit încă inelul, e comandat, mi-a dat doar florile. S-a mai întâmplat de multe ori să mă ceară, dar am decis împreună că nu are sens, că nu ne grăbim, că nu ne interesează asta acum, dar el își dorește foarte tare oficializare și de aceea”, spunea Cristina Cioran pentru spynews.ro.

9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.