Cristina Cioran s-a despărțit de tatăl copilului ei. Vestea vine la câteva zile de la cererea în căsătorie. Ce anunț a fost făcut

Ce anunț surprinzător a apărut pe pagina lui Alex
Cristina Cioran s-a despărțit de tatăl copilului ei. Vestea vine la câteva zile de la cererea în căsătorie. Ce anunț a fost făcut

Despărțire neașteptată în showbiz! Cristina Cioran s-a despărțit de tatăl copilului ei, Alex Dobrescu. Totul s-a întâmplat la doar câteva zile de când o ceruse în căsătorie și vorbeau despre ce planuri au.

Cristina Cioran s-a despărțit de tatăl copilului ei. Ce anunț a făcut Alex

Alex Dobrescu a anunțat pe rețelele de socializare că acum este fostul iubit al Cristinei Cioran. Totul se întâmplă la doar câteva zile după ce au vorbit despre cererea în căsătorie și despre planurile lor. Momentan niciunul dintre ei nu a vorbit despre ce s-a întâmplat și despre motivul despărțirii.

„A se viziona video cu o precizare: sunt fostul iubit al Cristinei Cioran”, a scris Alex Dobrescu pe rețelele de socializare în dreptul unei filmări cu el, Cristina și fiica lor.

De ce Cristina Cioran nu vrea să se căsătorească cu iubitul ei

Cristina Cioran, cerută recent de soție: “S-a mai întâmplat de multe ori să mă ceară”

Pe data de 20 octombrie Cristina Cioran a anunțat că Alex Dobrescu a cerut-o din nou în căsătorie. Foarte fericită, prezentatoarea TV a mărturisit că a primit un buchet de flori, nu un inel, și că nu este prima dată când este cerută de soție. Potrivit spynews.ro, despărțirea ar fi avut loc în urmă cu o săptămână, așadar, la doar câteva zile de la cererea în căsătorie.

”Da, m-a cerut de soție! Acum de dimineață s-a întâmplat, la prima oră, ca să nu cumva să mă gândesc prea mult (râde). De dimineață a venit și a improvizat ceva, a venit la pat, mi-a adus niște flori. Nu mi-a oferit încă inelul, e comandat, mi-a dat doar florile. S-a mai întâmplat de multe ori să mă ceară, dar am decis împreună că nu are sens, că nu ne grăbim, că nu ne interesează asta acum, dar el își dorește foarte tare oficializare și de aceea”, spunea, Cristina Cioran pentru spynews.ro.

Ce spunea în trecut Cristina Cioran despre căsătorie

Cristina Cioran declara în urmă cu câteva luni că se simte mult mai bine în relație fără a fi legată printr-un document de partener. Totuși, fostul iubit actriței, care este cu 7 ani mai mic decât ea, și-a dorit de mai multe ori să se căsătorească și a cerut-o în căsătorie, dar ea a refuzat.

„El vrea, el își dorește (n.r. iubitul ei să se căsătorească). Bietul mă cere de fiecare dată când are ocazia. Eu nu… de multe ori m-a cerut, peste 15. Nu văd sensul. Nu mă interesează. Nu mi-e frică. Dar nu mă interesează. Eu i-am zis Da, nu îți imagina că i-am zis nu. Dar da, fără să mergem mai departe”, spunea Cristina Cioran la Ego Life.

Cristina Cioran și Alex Dobrescu au împreună o fetiță de un an și patru luni.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Raicu revine în televiziune?
6 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *