Cum a slăbit Cristina Cioran 8 kg în 10 zile. La ce a renunțat vedeta din alimentație

Cristina Cioran a vrut să facă o schimbare radicală
Cum a slăbit Cristina Cioran 8 kg în 10 zile. La ce a renunțat vedeta din alimentație

Cristina Cioran a vrut să facă o schimbare după mai bine de un an de când a născut. Vedeta a început o dietă și a reușit să scape de 8 kilograme în doar 10 zile. Acum Cristina dezvăluie la ce a renunțat din alimentație și cum a reușit să slăbească atât de mult într-un timp atât de scurt.

Cum a slăbit Cristina Cioran 8 kg în 10 zile: “Acum sunt foarte atentă la ce mănânc”

Cristina Cioran a ținut o dietă despre care vorbesc tot mai multe vedete. Timp de zece zile vedeta a băut doar shake-uri sau mâncăruri deja preparate, fără calorii. De asemenea, a dezvăluit că a renunțat total la carbohidrați. În același timp a mers și la înot, iar așa a slăbit cât își dorea.

„Am slăbit 8 kilograme în 10 zile ținând această dietă și, ce este cel mai important, nu am fost slăbită și nu mi-a fost foame. Am continuat și cu înot, pentru a-mi reașeza corpul. E adevărat că vreau să mai țin o săptămână ca să mai dau jos două- trei kilograme.

Acum sunt foarte atentă la ce mănânc, am renunțat total la carbohidrați, dar încă mai mănânc fructe. Corpul cere, mai ales că este perioada lor”,   a povestit Cristina Cioran pentru click.ro.

Cum s-a schimbat Cristina Cioran, după ce a devenit mamă

Cristina Cioran a născut la 44 de ani, devenind astfel un model pentru multe femei care nu mai au curajul să devină mamei după pragul de 40 de ani. Cristina mărturisește dezamăgită că doar în România poate să existe discriminarea aceasta în funcție de vârstă, însă cu toate acestea nu consideră potrivit ca la 60 de ani să meargă la petreceri alături de fiica ei de 16, oricât de cool ar fi la acea vârstă.

„Până o să fie ea de discotecă mai este. Mâine-poimâine așa crezi tu, dar nu e chiar așa. Mâine-le ăla nu prea e. Mai e o grămadă. Doamne ajută să fie bine, să fie sănătoasă, nu mă interesează nici ce drum își alege, nici ce vrea să facă. Nici nu vreau să mă ia cu ea la discotecă. De ce să mă ia pe mine. Nu cred că îmi doresc să merg. Adică sunt alte locuri unde mi-aș dori să merg împreună cu ea, dar sunt într-adevăr locuri potrivite numai celor de vârsta lor. Adică, na”, ne-a declarat Cristina Cioran.

7.3 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.