Cristina Cioran, mamă pentru a doua oară? Ce spune vedeta despre mărirea familiei: „Bebelușii sunt ceva incredibil” VIDEO EXCLUSIV

Ce a dezvăluit despre fiica ei

Cristina Cioran a devenit mamă pentru prima oară la vârsta de 43 de ani, când a adus-o pe lume pe fiica ei, Ema, pe care o are alături de fostul partener, Alex Dobrescu. Actrița este încântată de tot ce face micuța și adoră să petreacă timpul cu ea. În exclusivitate pentru Ego.ro, ea ne-a spus dacă își dorește să mai aibă un copilaș, ținând cont că adoră bebelușii.

Cristina Cioran, despre ideea de a deveni mamă pentru a doua oară

Cristinei Cioran i-ar fi plăcut să devină mamă pentru a doua oară, mai ales pentru că adoră bebelușii. Totuși, vedeta a punctat că nu mai este cazul în acest moment de al doilea copil, căci vrea să se concentreze pe Ema. În plus, actrița a punctat că diferența de vârstă ar fi prea mare:

„Nu mai este cazul! Am 47 de ani! Lucrurile devin mult mai complicate, copiii se fac când ești tânăr! Eu îmi doresc să trăiesc alături de copilul meu. Este greu, după o vârstă este foarte complicat! E diferența prea mare și nu îl mai prinzi din urmă! Ideal ar fi să nu fii bunică, ci mămică! Acum nu, dar probabil că o să resimt, diferența este foarte mare, sunt 43 de ani între noi!

Este adevărat, noi suntem alte generații. Cu toate acestea, îți trebuie energie! Mi-ar fi plăcut, într-adevăr! (n.r. să fie mamă pentru a doua oară) Ador bebelușii! Dacă văd un bebeluș, leșin lângă el, îi plâng mamei ca să mi-l dea mie puțin! Bebelușii sunt ceva incredibil, nu pot fi înlocuiți cu nimic pe lumea aceasta! Dar nu sunt pregătită pentru încă un copil pentru că este Ema, atât!”

Citește și: Cum a reacționat Cristina Cioran, după ce tatăl copilului ei a fost surprins cu o tânără superbă: „Dacă e triunghi, eu nu mă bag!”. Vedeta a dat cărțile pe față VIDEO EXCLUSIV

Ce spune despre frica de dentist

În cadrul interviului, Cristina Cioran a vorbit și despre frica de dentist, explicând că are această teamă după ce a trecut prin mai multe momente dificile în adolescență. Totuși, vedeta se îngrijește de dantura sa, mai ales pentru că în prezent medicina a evoluat:

„Normal, cum să nu fugi de dentist? Fugi până când nu mai poți să fugi, te ține durerea pe loc! Da, normal că am și eu această teamă pentru că în perioada adolescenței mele nu prea se folosea anestezia, nici spray-ul. Atunci, prinzi această teamă! Se scoteau măsele pe viu, era cam greu! Îi spuneam unui stomatolog „măcelarul”. De aceea, într-adevăr, am o teamă!

Acum există spray-ul, nici nu simți când bagă acul pentru anestezie sau când lucrează! Cel mai greu mi se pare să depășești momentul în care pleci de acasă și ajungi în cabinet. Când ajungi, lucrurile merg foarte bine! Cred că trebuie să ne îngrijim dantura, să o protejăm! Chiar dacă dintele este cel mai puternic os din corp, el poate să fie și cel mai fragil!”

Citește și: Ce vrea Cristina Cioran de la un bărbat ca să se căsătorească: “Bani! Cu iubirea ne-am liniștit!” VIDEO EXCLUSIV

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Anunţul TRIST al momentului despre Kate Middleton! Toţi aşteptau o veste bună, dar nu a...
Mădălina Ghenea, așa cum n-a mai fost surprinsă NICIODATĂ! Imaginile care taie respirația
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Horoscopul lunii Mai 2024 pentru toate zodiile. Unii dintre voi îşi vor culege roadele muncii...
Horoscop 29 Aprilie 2024. Berbecii vor fi foarte inventivi și își vor cuceri șefii cu...
Berbecii și o zodie misterioasă primesc un val de energie astrală, învățând să depășească provocările
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Mai îndrăgostită ca oricând! Ce a dezvăluit Lidia Buble despre relația cu omul de afaceri...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *