Cum a reacționat Cristina Cioran, după ce tatăl copilului ei a fost surprins cu o tânără superbă: „Dacă e triunghi, eu nu mă bag!”. Vedeta a dat cărțile pe față VIDEO EXCLUSIV

Actrița o cunoaște pe femeia cu care s-a afișat tatăl fetiței ei

Cristina Cioran și tatăl fetiței ei au avut, de-a lungul timpului, o relație complicată. Artista și Alexandru Dobrescu s-au despărțit, la un moment dat, după care au decis să își mai dea o șansă. Recent, fostul iubit al artistei a fost surprins alături de o altă femeie. Ce a spus aceasta atunci când a aflat, în exclusivitate pentru EGO.ro.

Cristina Cioran, despre femeia cu care a fost surprins Alexandru Dobrescu

Cristina Cioran și Alexandru Dobrescu o cresc în continuare pe fiica lor, Emma, chiar dacă între ei lucrurile sunt complicate. De curând, paparazzii l-au surprins pe Alexandru Dobrescu în oraș, în compania unei domnișoare. Cei doi s-au plimbat, au râs și au glumit, după care s-au așezat la o terasă. Cristina a fost întrebată de reporterul EGO.ro ce părere are despre femeia cu care s-a afișat tatăl fiicei sale și nu a ezitat să răspundă.

Citește și: Ce vrea Cristina Cioran de la un bărbat ca să se căsătorească: “Bani! Cu iubirea ne-am liniștit!” VIDEO EXCLUSIV

”Am aflat adineauri de la una din colegele tale, dar este prietena noastră, Cristina Apostolache. Tot Cristina! Este tot actriță, e prietena noastră. Au fost, au ieșit la o cafea, trebuia și eu să merg să o văd pe Cristina, dar nu am reușit, am avut altceva de făcut. Nu e, nu e combinație… Nu e nicio problemă, oamenii pot să considere (n.r. că sunt împreună). Dar de ce nu îl sunați să îl întrebați? Ar putea să existe… Dar dacă e triunghi (n.r. amoros) eu nu mă bag!”, a spus Cristina Cioran, pentru EGO.ro, ușor amuzată de situație.

A devenit mamă la peste 40 de ani

Vedeta și-a îndeplinit visul de a deveni mamă la  peste 40 de ani. Venirea pe lume a fetiței ei a fost însă cu probleme. Actrița a născut prematur, în pandemie, iar micuța Emma a mai rămas în spital câteva săptămâni bune. Din cauza restricțiilor, actrița nu o putea vedea decât 10 minute pe săptămână.

Acum aceste probleme sunt de domeniul trecutului. Cristina Cioran și Alex Dobrescu au ales să se ocupe singuri de creșterea micuței lor, Ema, și să nu angajeze o bonă. Ei au înscris-o pe fiica lor la grădiniță și se ocupă amândoi de educația și creșterea fiicei lor.

Citește și: Cum a obișnuit-o Cristina Cioran pe fiica ei cu jucăriile: “Nu vreau să îi iau în fiecare zi!”. Ce planuri are vedeta de sărbători VIDEO EXCLUSIV

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *