Cum a obișnuit-o Cristina Cioran pe fiica ei cu jucăriile: “Nu vreau să îi iau în fiecare zi!”. Ce planuri are vedeta de sărbători VIDEO EXCLUSIV

Ce spune despre micuța Ema

Cristina Cioran are parte de numeroase bucurii de când micuța ei, Ema, a venit pe lume. Vedeta trăiește din plin orice clipă petrecută alături de fiica ei, însă are grijă să o învețe să aprecieze tot ce are. În exclusivitate pentru Ego.ro, actrița ne-a mărturisit că a venit cu anumite reguli atunci când vine vorba despre jucăriile pe care le primește prințesa ei. Mai mult, ea ne-a dezvăluit ce planuri are de sărbători, dar și câte cadouri o să primească fetița sa.

Cristina Cioran, dezvăluiri despre fiica ei

Cristina Cioran se pregătește, la fel ca toți românii, de sărbători. Vedeta ne-a mărturisit că nu are vreo tradiție specială, ci, mai degrabă, întotdeauna stă la masa de prânz alături de familie, iar, ulterior, merge în oraș:

“Nu am nicio tradiție de Crăciun! Mâncăm, stăm la masă cu familia, ne certăm, ne împăcăm, ce se face la români de sărbători! Ulterior, ieșim în oraș, ne distrăm, bem, mâncăm! Stau în casă la prânz, iar apoi plec! Eu mereu îmi doresc mult, poate prea mult! Cadourile nu reprezintă mare lucru! Îmi doresc sănătate, liniște, job-uri! Cam acestea sunt!”

Citește și Regula de la care nu se abate niciodată Cristina Cioran. Ce refuză în viața personală: “Nu mă atrage deloc!” VIDEO EXCLUSIV

Ce reguli i-a impus micuței atunci când vine vorba despre jucării

În același timp, Cristina Cioran ne-a mărturisit că fiica ei abia acum prinde gustul sărbătorilor, aflându-se încă la o vârstă fragedă. Totuși, vedeta a venit cu un sistem inedit pentru ca micuța să nu se plictisească prea repede de jucării sau să aibă mult prea multe. Aceasta a explicat că o învață pe Ema să aprecieze fiecare lucru pe care îl are:

“Cea mică e mică, are 2 ani și 4 luni! Abia acum prinde gustul sărbătorilor, ca să zic așa! Știe ce înseamnă un cadou, a mai primit, dar nu foarte des pentru că am instituit un sistem cu ea. Dacă primește un cadou, trebuie să ofere alt cadou. De asemenea, nu poate primi un alt cadou până nu ne jucăm suficient sau nu învățăm suficient din cadoul pe care îl are deja.

Atunci, sunt niște etape! Nu vreau să îi iau în fiecare zi cadouri, să aibă jucării și să se urce pe ele, să nu înțeleagă nimic din treaba aceasta! Trebuie să învețe să aprecieze un lucru, să nu devină ceva derizoriu! De Crăciun o să primească o jucărie. O să primească și la grădiniță cadouri de la Moș Crăciun, dar și acasă, și la buni. O să aibă un Crăciun frumos, dar pe etape, pe zile!”

Citește și Cristina Cioran, despre cel mai amuzant moment la TV. Ce s-a întâmplat în timp ce era în direct, alături de Dan Capatos: “Râdeam și plângeam!” VIDEO EXCLUSIV

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cum reușește fiul cel mare al Alinei Pușcaș să câștige mai mulți bani de la părinți
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *