Cristina Dorobanțu, schimbare completă de atitudine. Nu mai vrea să se prefacă de ochii lumii: „Am obosit.” EXCLUSIV

Vedeta Kanal D este credincioasă: ”Au fost multe momente în care am fost supărată pe mine, dar nu pe Dumnezeu”

Ajunsă la pupitrul știrilor și îndeplinându-și astfel cel mai mare vis profesional, Cristina Dorobanțu crede că este momentul potrivit să facă și câteva schimbări radicale. Prezentatoarea TV ne-a declarat, în exclusivitate pentru EGO.ro, că a ajuns în acea etapă a vieții în care simte că nu trebuie să mai facă lucruri doar pentru a-i impresiona pe cei din jur și că cei care o iubesc trebuie să o accepte așa cum este.

”Nu îmi doresc să fac ceva ce m-ar putea depăși. Am obosit.”

Cristina Dorobanțu a așteptat până la 31 de ani să ajungă la concluzia că nu există nimeni și nimic pe lumea aceasta care să determine o persoană să fie așa cum nu este în realitate și să se prefacă doar pentru a-i impresiona pe cei din jur.

Prezentatoarea Știrilor Kanal D ne-a mărturisit că nu are de gând ca de Paște să posteze tot felul de fotografii cu ea frământând cozonacii sau decorând platourile cu mâncare, doar pentru a da bine la public.

„Nu mă prefac niciodată. Sunt comodă cu tot ceea ce înseamnă lucrurile în jurul meu, în sensul că prefer să-mi comand de mâncare. Nu sunt făcută pentru asta. Nu-mi place să gătesc. Când am încercat a ieșit foarte bine, dar am ajuns în punctul vieții mele în care nu îmi doresc să las impresia că aș putea să fac din ceea ce nu pot.

Nu îmi doresc să impresionez, nu îmi doresc să fac ceva ce m-ar putea depăși, iar mai mult decât atât nu-mi doresc o clipă să fac vreun lucru care nu îmi place. Am obosit. Am făcut asta de-a lungul timpului, până la 31 de ani, am făcut lucruri care nu mi-au plăcut uneori și a trebuit să le fac tocmai pentru a construi.

Am ajuns până unde am visat, sper să rămân aici și sper să îmi trăiesc visul în continuare frumos și decent, așa cum am făcut-o până acum, fără să fiu nevoită să fac lucruri doar pentru a impresiona. Nu îmi mai doresc să impresionez pe nimeni, în niciun moment”, a declarat Cristina pentru EGO.ro.

”M-am oprit din a mai impresiona!”

Cu toate că până acum a făcut compromisuri, atât în carieră, cât și în relațiile cu prietenii sau cu persoana iubită, Cristina Dorobanțu nu are niciun regret. Consideră că au fost lecții de viață.

„Nu am regrete, dar am învățat de-a lungul timpului că trebuie să te oprești la un moment dat. Și am făcut lucrul acesta de curând, m-am oprit din a mai impresiona.

Nu îmi doresc să gătesc ca să impresionez pe cineva, să fiu amuzantă, ca să amuz pe cineva, îmi doresc să fiu eu și oamenii care mă iubesc și mă prețuiesc să mă accepte așa cum sunt”.

Este pasionata de haine si accesorii
Este pasionata de haine si accesorii

A petrecut Paștele cu mama ei

De Paște, nu a stat în bucătărie, alături de mama ei, însă sărbătorile le-au petrecut împreună. Spre norocul ei, chiar din primul an la pupitrul știrilor, Cristina are parte de câteva zile libere.

„Ce poate fi mai plăcut decât să le spui oamenilor ce se întâmplă în zilele de sărbătoare, să fii alături de ei, iar mai apoi să te retragi alături de familia ta.

Culmea este că de Paștele acesta am 5 zile libere. S-a întâmplat. Am tras lozul norocos. Două zile le am libere și sunt lipite de weekend, astfel încât tocmai bine. Îmi plănuisem o vacanță cu prietenii mei, între timp am anulat-o.”, ne-a mai povestit tânăra.

Se ținea de boroboațe, când era mică: ”Mă trezeam și ciocneam toate ouăle. Mă certa bunica!”

Este ușor dezamăgită de faptul că, din păcate, sărbătorile nu mai sunt la fel intense precum erau în copilărie.

„La bunica mea în sat se obișnuiește să se înroșească foarte multe ouă și să se ofere în dar vecinilor. Eu de fiecare dată mă trezeam și le ciocneam pe toate. Foarte multe. Și când se trezea bunica mă certa mereu, că ce am făcut. Trebuie să mărturisesc că nu am fost un copil tocmai cuminte. Chiar mă gândeam că atunci când o să am un copil sper să nu semene cu mine”.

„Nu îmi doream jucării, ca alți copii. De pe la 6 ani îmi doream haine”

Nu mai este pentru nimeni un secret că prezentatoarea TV este pasionată de haine și de accesorii, având de mică acest obicei. Așa că, de Paște, când tradiția spune că toți cei din casă își cumpără haine noi, frumoase, cu care se duc la Biserică și mai apoi la masa de Paște, Cristina găsește un motiv bun pentru a-și reînnoi garderoba.

„Țin minte că erau tradiții atât de frumoase, mergeam la Biserică și îmi pare rău că s-au pierdut valorile acestea în timp, sau cel puțin nu le mai simt eu. Mă îmbrăcam frumos, dar îți dai seama că, la momentul respectiv, nu alegeam eu ce haine să îmi cumpere. Eu nu îmi doream jucării, ca alți copii, ci de pe la 6-7 ani îmi doream haine. Voiam să primesc de la Iepuraș haine frumoase, la modă, ce e mai frumos. Știam  de la vârsta aia ce se poartă. Mă uitam pe la vecine, mă inspiram. Ani la rând, am primit de Crăciun două pulovere, în fiecare an câte două aproape identice.

Erau cu dungi și de la an la an difereau dungile. Într-un an roșu cu negru și alb nu negru, în alt an, verde cu negru. Primeam pentru că la momentul respectiv părinții mei nu aveau bani ca să-mi ofere ce visam eu și îmi dădeau pulovere. Pe de altă parte, chiar mă gândeam și regret că nu am ținut un pulover din acelea, că îmi amintesc cu drag”.

Cristina Dorobanțu povestește cu patos despre tot ce înseamnă haine, deși, fără exagerare, are atât de multe încât nu mai are unde să le depoziteze:

„Am foarte multe haine. Le am împrăștiate pe la mama, în apartamentul meu, mai am și aici, la Kanal D, în cabină. Am foarte multe haine. Toată lumea știe că muncesc pentru a-mi cumpăra haine. Sună ciudat. O femeie are întotdeauna nevoie de pantofi, haine și cosmetice”.

Cristina Dorobanțu
Cristina Dorobanțu

„Nu am fost niciodată supărată pe Dumnezeu”

Chiar dacă Sărbătorile Pascale nu mai sunt ca odinioară, Cristina este de părere că oamenii duc totul într-o zonă cât mai comercială, astfel încât încearcă să păstreze, pe cât de mult poate, tradițiile și principiile moștenite din familie.

„În ultima perioadă trăiesc așa, de pe o zi pe alta, fără să știu ce va urma și cumva este extraordinar pentru că în felul acesta niciodată nu știu la ce să mă aștept. Nu e neapărat că așa mi-am propus, dar așa se întâmplă pur și simplu. Fiecare zi mă șochează cu ceva nou”.

De altfel, știrista mărturisește că are o relație specială cu Dumnezeu și, indiferent de piedicile și de momentele nu tocmai plăcute, cu care s-a confruntat în viață, niciodată nu s-a îndoit de credința ei.

„Nu am fost niciodată supărată pe Dumnezeu. Am fost supărată pe mine pentru deciziile pe care le-am luat, pentru situațiile prin care am trecut, din cauza lucrurilor pe care le-am făcut. Au fost multe momente în care am fost supărată pe mine, foarte multe, dar nu pe Dumnezeu”.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Câte diplome are Ramona Olaru, de fapt
7 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Comentarii
  • Penciu Mihaela

    Atentie ! Nu esti inca reala,deoarece nu transmiti nimic atunci cand prezinti stirile,se duce Kanalul de rapa !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *