Cristina Șișcanu revine în televiziune. Ce emisiune va prezenta soția lui Mădălin Ionescu și la ce post

Cristina Șișcanu va avea propria emisiune TV.
Cristina Șișcanu revine în televiziune. Ce emisiune va prezenta soția lui Mădălin Ionescu și la ce post

Cristina Șișcanu revine în televiziune, după o perioadă în care a dorit o pauză de la proiectele din televiziune. Soția lui Mădălin Ionescu se reîntoarce pe micile ecrane și va avea chiar propria emisiune TV. Îndrăgita prezentatoare va putea fi văzută la televizor din luna septembrie.

Cristina Șișcanu revine în televiziune

Începutul lunii septembrie o va găsi pe Cristina Șișcanu în fața unei mari provocări profesionale. Aceasta va avea propria emisiune la postul de televiziune Metropola TV. Emisiunea se numește „După faptă și răsplată”. Premiera va avea loc sâmbătă, 3 septembrie 2022, de la ora 21:00.

„Încep un proiect nou. E fresh, e cool, e… plin de dezvăluiri și povești de viață extrem de puternice. Voi prezenta începând din 3 septembrie, la Metropola TV, „După faptă și răsplată!”, un show tip podcast. Veți vedea personalități sau personaje publice efervescente, sincere, care își deschid sufletul în fața publicului. Veți afla detalii uluitoare despre ele și evenimentele incredibile din viețile lor, din pașii lor către succes! Ei bine, succesul lasă urme în suflet, iar atingerea lui este deseori însoțită de sacrificii teribile, așa cum veți vedea.”, declară Cristina Șișcanu.

Emisiunea „După faptă și răsplată!” debutează cu dezvăluiri exclusive. Prima invitată a Cristinei Șișcanu va fi Carmen Negoiță. Aceasta va povesti în exclusivitate cum s-a despărțit, în vacanță, de iubitul cu care urma să se căsătorească.

Cristina Șișcanu și soțul ei, Mădălin Ionescu
Cristina Șișcanu și soțul ei, Mădălin Ionescu

Televiziunea rămâne marea ei pasiune

Inițial, Cristina Șișcanu a lucrat în televiziune ca și reporter. Pe soțul ei, Mădălin Ionescu, l-a cunoscut pe platourile de filmare ale emisiunii Acces Direct, unde acesta era prezentator, iar ea reporter.  Ulterior, cei doi au ajuns să lucreze împreună și la o altă emisiune, „Drept la țintă”, care s-a aflat în grila postului Kanal D.

“Nu cred că există prea mulţi jurnalişti care să se gândească până la 2.00-3.00 noaptea la subiecte şi lovituri de presă. M-a ajutat foarte mult în realizarea brandului «Drept la ţintă»”, a declarat Mădălin Ionescu, în cadrul unui interviu, despre activitatea profesională a Cristinei.

Soția lui Mădălin Ionescu este din Ungheni, Republica Moldova. Ea a absolvit Facultatea de Drept în România și chiar a vrut să se specializeze în acest domeniu. Planurile i s-au schimbat deoarece a întâmpinat o mare dificultate. Din cauza cetățeniei, Cristina nu a putut să dea admiterea la Barou, astfel că s-a reprofilat. Se pare că schimbarea a fost una de bun augur, aceasta alegând ulterior drumul televiziunii.

În ciuda proiectelor pe care le-a avut de-a lungul timpului, televiziunea a rămas pentru ea o mare pasiune. De fiecare dată când a avut ocazia să dea curs unei astfel de provocări profesionale, aceasta a acceptat-o cu mare drag.

9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.