Cristina Spătar: „Aveam niște dureri cumplite de cap de ani de zile”. Prin ce operație a trecut și cum se simte

Cristina Spătar a fost operată recent. Cum se simte artista
Cristina Spătar: Aveam niște dureri cumplite de cap de ani de zile. Prin ce operație a trecut și cum se simte

Cristina Spătar a ajuns pe masa de operație după ce, timp de ani de zile, s-a confruntat cu dureri puternice de cap. Artista a decis că este vremea să facă o schimbare pentru a putea scăpa de probleme.

Cristina Spătar, operație pentru tratarea sinuzitei: “Anul trecut am ajuns la urgență cu dureri mari de cap”

Cristina Spătar se confrunta de mulți ani cu dureri de cap, ajungând inclusiv la urgență. Până acum vedeta a tot amânat operația, însă recent a decis să scape. Cristina Spătar a fost operate la un spital din București, iar acum se simte foarte bine. Operația a decurs așa cum trebuia, iar vedeta a plecat în vacanță în Italia alături de sora ei.

“Sunt bine acum! Mă simt chiar foarte bine! A venit sora mea din Italia în țară, o să plec cu ea în Italia pe 4 august și mă întorc pe 8-9. M-am operat săptămâna trecută de sinuzită. (…) Nu știu exact cât a durat operația, o oră–jumate, două, cert este că medicii au zis că mă țin internată o săptămână și eu am stat doar de luni până joi în spital. (…) Aveam niște dureri cumplite de cap de ani de zile, foarte puternice și nu îmi treceau deloc. Zilnic luam câte un Nurofen, și nu cedau. Anul trecut am ajuns la urgență cu dureri mari de cap. Doctorii m-au întrebat cum am stat așa. La un CT dentar am descoperit o sinuzită maxilară stângă, mi-am făcut și un CT cerebral”, a spus Cristina Spătar pentru ciao.ro.

Cristina Spătar
Cristina Spătar

Cristina Spătar și-a cumpărat o nouă locuință

Recent, Cristina Spătar a avut parte de o mare bucurie. Artista a reușit să își cumpere o casă pe care urmează să o renoveze și să o aranjeze după bunul plac. Noua locuință este în aceeași localitate în care locuiește și acum alături de copiii săi. Potrivit declarațiilor artistei, cu toții se vor muta în noua casa la finalul lunii septembrie. Este vorba de o casă de aproape 500 de metri păstrați și 1000 de metri păstrați ieșire la lac. Atât Cristina Spătar, cât și copiii sunt foarte încântați și așteaptă cu nerăbdare să se mute în noua casă.

“Și copiii sunt nerăbdători și mă întreabă cum o să arate camerele lor. Peste o lună începem finisajele, acum alerg după gresie, faianță, tapet. Să vină multe evenimente ca să plătesc și eu căsuța! Suntem fericiți!”, a spus Cristina Spătar.

Cât despre probleme financiare, Cristina spătar infirmă zvonurile apărute, conform cărora nu s-a descurca. Artista susține că nu este tocmai cea mai bună perioadă, însă nici nu se plânge. Merge des în vacanțe.

 

9.3 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.