Fiul lui Alexandru Arșinel, ultimele vești despre starea de sănătate a actorului. Când va avea acordul medicilor să revină pe scenă. EXCLUSIV

Alexandru Arșinel a ajuns de două ori la spital, de la începutul anului. Ce declara, după externare:” Nu mă simt bine. S-au adunat mult prea multe”
Fiul lui Alexandru Arșinel, ultimele vești despre starea de sănătate a actorului. Când va avea acordul medicilor să revină pe scenă. EXCLUSIV

Vești bune pentru admiratorii marelui actor Alexandru Arșinel (82 de ani)! Reporterii ego.ro au aflat care este actuala stare de sănătate a artistului, dar și când va avea acordul medicilor pentru a urca din nou pe scena Teatrului de revistă ”Constantin Tănase”, din București. Fiul actorului, Cristian Arșinel, ne-a declarat, în exclusivitate pentru ego.ro: ”Tata este mai bine, dar mai așteptăm un pic până revine pe scenă, poate, din toamnă”.

Alexandru Arșinel este nerăbdător să joace din nou la Teatrul ”Constantin Tănase”

Maestrul scenei românești de-abia așteaptă să revină în fața publicului, care l-a răsplătit, pentru fiecare spectacol, cu ropote de aplauze. Momentan, însă, Alexandru Arșinel se află într-o perioadă de refacere, cel mai probabil la vila familiei din Sinaia, după delicatele probleme de sănătate cu care s-a tot confruntat, în ultimele luni. Iar veștile din partea familiei sunt îmbucurătoare.

”Tata este mai bine, dar mai așteptăm un pic până revine pe scenă, nu cred că vara aceasta, poate, din toamnă!”, ne-a spus, cu o mare doză de optimism, fiul actorului, Cristian Arșinel, în exclusivitate pentru ego.ro, fără a ne mai oferi însă și alte detalii.

Ultimele vești despre starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel
Alexandru Arșinel

Ce spunea Alexandru Arșinel, după externarea din luna februarie: „Sunt acasă, dar nu sunt în regulă, nu mă simt bine. S-au adunat mult prea multe”

În luna februarie a acestui an, actorul de comedie Alexandru Arșinel a ajuns la Spitalul Universitar de Urgență București. Ce spunea artistul, după externare:

„Sunt acasă, dar nu sunt în regulă, nu mă simt bine, ci doar atât cât este suportabil. Sau atât cât să dau speranțe. S-au adunat mult prea multe. Controlul asupra organismului meu nu-i ok, nu mă simt în putere, nu-l pot controla așa cum aș vrea. Am suportat multe transformări. Și operație pe cord, și transplant de rinichi, s-au adunat prea multe. Sper să nu mă mai întorc în spital”, preciza Alexandru Arșinel, în exclusivitate pentru impact.ro

Noutati despre starea de sanatate a lui Alexandru Arsinel. Ce spune fiul lui
Actorul Alexandru Arsinel, pe scenă

Arșinel a fost la camera de gardă și luna aceasta. ”Este ajutat să respire cu masca de oxigen”

Artistul a mai făcut însă un control medical și la începutul acestei luni.

”Este foarte obosit, oboseşte de la câţiva paşi, motiv pentru care este ajutat să meargă la toaletă sau este dus cu căruciorul. Este ajutat să respire cu masca de oxigen. Poate să respire şi singur, dar este ajutat pentru a-şi oxigena plămânii mai uşor. Din păcate, nu este exclusă o nouă intervenţie chirurgicală pe cord deschis, dar este ultima variantă existentă. Motivul este că, din cauza vârstei înaintate, şansele unei complicaţii pe masa de operaţie sunt imense”, declarau surse apropiate actorului, în exclusivitate pentru Playtech.ro, pe 4 mai 2022.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
7.7 13 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *