Cristina Spătar, tratată regește de soțul ei. Cum o răsfață Vicențiu Mocanu, doar Irina Columbeanu și câteva vedete au așa ceva

Cristina Spătar și Vicențiu Mocanu sunt împreună de doi ani. În vară, cei doi și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu, iar alături le-au fost nu mai puțin de 500 de invitați. Artista și-a cunoscut soțul prin intermediul unor prieteni, iar simțul umorului a cucerit-o iremediabil. De când formează un cuplu, afaceristul din Râmnicu Vâlcea o răsfață pe aleasa inimii sale nu doar cu declarații de dragoste, ci și cu daruri foarte scumpe!

Vicențiu Mocanu îi face cadouri scumpe Cristinei Spătar

Cristina Spătar (51 de ani) și Vicențiu Mocanu (47 de ani) s-a căsătorit religios în luna iulie 2023. Milionarul știe cum să o facă fericită pe cântăreață, preferând să o trateze regește cu multe cadouri de ordinul milioanelor de euro. După ce soțul i-a cumpărat șapte vile, pe lângă blocul cu 17 apartamente, de Moș Nicolae, Regina R&B a primit o geantă de firmă.

Cristina Spătar a primit de Moș Nicolae un cadou de zeci de mii de euro! Este vorba despre o geantă de lux, care poate depăși, în funcție de model, suma de 500 000 de euro, dacă este accesorizată cu diamante.

Accesoriu de zeci de mii de euro

Cadoul lui Vicențiu Mocanu face parte din categoria celor mai vânate genți de femei din lume, care se învârte în jurul sumei de 15 000 de euro, judecând după dimensiunea ei.

O astfel de poșetă poate fi văzută doar la personalități regale, vedete de top, prințese sau regine. De pildă, Melania Trump, soția miliardarului american Donald Trump, obișnuiește să poarte genți de acest tip, de diferite modele, dimensiuni și culori. De asemenea, printre vedetele internaționale care au o colecție întreagă acasă se numără Rihanna, Jennifer Lopez, Lady Gaga, Kim Hardashian, Kris Jenner, Victoria Beckham și Rita Ora.

În România, doar Anamaria Prodan, Monica Gabor, Brigitte Pastramă, Bianca Drăgușanu sau Dana Budeanu își permit această geantă Hermes. De altfel, fosta „scorpie de la Izvorani” defila cu astfel de genți de zeci de mii de euro la braț, obicei pe care îl păstrează și în prezent. Mai mult, Monica are grijă să-i insufle și fiicei sale, Irina, „dragostea” pentru lux.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce Oana Roman nu i-a putut fi alături mamei sale în ultimele clipe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *