Crocs și McDonald’s, colaborare inedită. Ce colecție au lansat și unde pot fi găsite produsele

Fanii sunt în extaz
Crocs și McDonald’s, colaborare inedită. Ce colecție au lansat și unde pot fi găsite produsele

McDonald’s și Crocs au decis să colaboreze și au lansat o campanie inedită! Colecția a fost inspirată atât de Crocs Stars, cât și de Mickey D, cu o linie de încălțăminte, șosete și accesorii Jibbitz, și este disponibilă în peste 30 de țări din întreaga lume.

Crocs și McDonald’s au lansat o colecție

Brandurile cunoscute McDonald’s și Crocs au pus bazele unei colecții impresionante. Saboții clasici Crocs pot fi accesorizați cu elementele McDonald’s, printre care Chicken McNuggets, faimoșii Fries sau Big Mac.

„Suntem profund impresionați de loialitatea fanilor McDonald’s, iar fanii Crocs nu sunt mai prejos. Suntem încântați să facem echipă cu Crocs – alt brand cu un puternic impact în cultura urbană – pentru prima noastră colaborare globală, care alimentează dragostea față de brand și sărbătorește o cauză dragă inimilor noastre, Ronald McDonald House Charities (RMHC)”, a declarat Molly McKenna, Senior Director of Brand Communications la McDonald’s.

Citește și: Cum arată meniul de nuntă lansat de McDonald`s. Cât costă și ce conține, de fapt

Unde vor fi disponibile produsele

Totodată, cu ocazia acestei colaborări senzaționale, McDonald’s susține RMHC cu o donație care ajută familiile cu copii bolnavi.

„Invităm fanii din întreaga lume să celebreze cele două branduri iconice — fiecare recunoscută pentru rețeta sa de succes, fie că vorbim despre mâncare delicioasă sau pantofi confortabili. Ca și personajele mult iubite McDonald’s, Crocs sunt parte din memoria colectivă a fanilor noștri. Împreună aducem această nostalgie noilor generații, cu experiențe insolite și îndrăznețe, la fel ca fanii noștri din întreaga lume!”, a declarat și Heidi Cooley, Chief Marketing Officer la Crocs.

Articolele vor fi disponibile și în România la Sneakers Industry, atât în magazinul fizic, cât și online. Cât despre McDonald’s, se știe că este liderul în retail de food la nivel global, cu peste 40.000 de locații în peste 100 de țări. Aproximativ 95% dintre restaurantele McDonald’s din întreaga lume sunt operate de businessuri locale.

Citește și: Ce conține înghețata la cornet de la McDonald’s. Lista completă a ingredientelor

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Gheboasă, cel mai romantic interviu în luna dragostei!
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *