Cu această metodă simplă vei spăla geamurile doar de două ori pe an. Trucul folosit doar de gospodinele cu experiență

Ai nevoie de doar câteva ingrediente ieftine,
Cu această metodă simplă vei spăla geamurile doar de două ori pe an. Trucul folosit doar de gospodinele cu experiență

Spălarea geamurilor este o sarcină necesară, dar adesea enervantă, care poate consuma mult timp și energie. Cu toate acestea, dacă nu vrei să îți bați capul cu spălări frecvente ale ferestrelor casei tale, există o metodă simplă și eficientă de a păstra aceste suprafețe strălucitoare și curate pentru mai mult timp. Prin urmarea câtorva pași simpli și folosirea unor instrumente adecvate, te vei putea bucura de geamuri fără urme sau pete mai mult timp decât ai fi crezut posibil.

Cu această metodă simplă vei spăla geamurile doar de două ori pe an

Cea mai comună metodă de spălare a geamurilor este folosirea produselor din comerț. Însă adesea, acestea sunt scumpe și nu oferă o curățare adecvată, fiind nevoit să speli geamurile în fiecare lună.

Cu toate acestea, există instrumente pe care cu toții le avem la îndemână și care sunt mult mai eficiente decât cele achiziționate. Gospodinele se pot baza pe ele cu toată încrederea, întrucât au proprietatea de a curăța nu doar praful obișnuit, ci și mizeria de pe geamuri.

Citește și: Produsul ieftin care îți curăță imediat tocurile geamurilor. Rezultatul e uimitor, te scapă de praf și pete

Cum trebuie procedat

Ei bine, mai întâi este necesar să cureți gemurile în mod obișnuit, cu orice produs specific pe care îl ai la îndemână. Ulterior, poți începe să pregătești un remediu secret, datorită căruia ferestrele tale vor rămâne curate pentru mult timp.

Mai întâi fierbe apa și las-o să se răcească. Toarnă o jumătate de pahar de lichid într-un recipient și adaugă peste o lingură din orice balsam de păr, plus o linguriță de glicerină. Amestecă bine toate ingredientele și lasă-le deoparte preț de 15-20 de minute. După acest timp, poți aplica soluția pe geamuri cu ajutorul unei pensule. La final, se lustruiește sticla cu o cârpă curată.

Cea mai bună soluție pentru curățarea oglinzii din baie

Oginda din baie este predispusă la aburire și murdărire, iar adesea curățarea ei poate fi o misiune dificilă. Dacă vrei ca oglinda ta să fie curată și strălucitoare, poți apela la o metodă simplă și eficientă.

Citește și: Cum se spală geamurile casei fără să rămână pete. Metoda simplă care îți va ușura munca

Ai nevoie doar de câteva ingrediente:

  • 60 ml spirt
  • 60 ml oțet
  • o lingură amidon de porumb
  • 500 ml apă caldă

Se amestecă toate ingredientele într-un recipient cu pulverizator, după care se stropește oglinda. Lasă soluția să acționeze circa 2 minute, apoi o poți șterge. Astfel, oglinda ta va rămâne curată și dezinfectată.

O altă modalitate ușoară și rapidă de a-ți curăța oglinda este să o speli cu ceai verde. Îndepărtează perfect murdăria, dungile și petele și, de asemenea, sporește strălucirea sticlei.

Soluții pentru a oferi strălucire oglinzii

Pentru a oferi un plus de strălucire oglinzii tale, ai la îndemână mai multe modalități extrem de simple și eficiente. Iată câteva dintre ele:

  • Înmoaie o bucată de cârpă fără scame în lapte și freacă oglinda cu ea. Vei observa cât de repede va străluci;
  • Soluție de apă sărată;
  • Amoniac.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Jorge, dezvăluiri despre relația pe care o avea la început cu soția sa
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *