Cu cât și-a vândut Simona Halep vila impunătoare din Snagov. Suma e uriașă, doar câțiva români și-o permit

Ce a făcut sportiva cu banii obținuți în urma tranzacției.

În așteptarea verdictului privind suspendarea de patru ani pentru dopaj, Simona Halep a luat odecizie surprinzătoare. Jucătoarea de tenis a scos la vânzare vila ei din Snagov, în care a locuit alături de Toni Iuruc, și a hotărât să părăsească țara. Ea ar fi reușit deja să găsească un cumpărător. Iată cu cât și-a vândut Halep proprietatea și unde s-a mutat.

Cu cât și-a vândut Simona Halep vila impunătoare din Snagov

Simona Halep și-a scos la vânzare impunătoarea vilă de pe malul lacului Snagov în această toamnă. Casa are o suprafață de 420 mp și este compusă dintr-un living cu deschidere către o piscină, curte proprie, dormitor matrimonial cu dressing walk-in, office şi sală de fitness, două dormitoare secundare cu băi proprii şi o baie pentru oaspeţi. Toate camerele au vedere spre lac.

Citește și: Ce a apărut pe pagina Simonei Halep după luni bune de suferință. Detaliul care a atras atenția tuturor

Aceasta este vila în care sportiva a locuit împreună cu Toni Iuruc. Fostul soț al sportivei a amenajat chiar și o cameră specială pentru trofeele câștigate de Simona Halep în cariera sa.

Prețul cerut de Halep pentru casă a fost de 4,2 milioane de euro. Și deja ar fi găsit un cumpărător, potrivit Orange Sport. Mai mult, se pare că sportiva a părăsit România, iar cu banii primiți în schimbul vilei din Snagov și-ar fi cumpărat o proprietate de lux în Dubai, unde s-ar fi mutat definitiv.

Nu este prima oară când Halep decide să părăsească România. Imediat după ce a divorțat de Toni Iuruc, fosta campioană de la Wimbledon s-a mutat la Nisa, pe Coasta de Azur, în Franța, dar după o scurtă perioadă de timp a revenit în România.

Halep s-ar fi mutat în Dubai în vara acestui an, iar acum a hotărât să și cumpere vila de lux în care locuiește, conform sursei citate.

Simona Halep așteaptă verdictul de la TAS în privința cazului de dopaj

Simona Halep a primit o suspendare de 4 ani pentru dopaj în luna septembrie a acestui an, în urma procesului judecat la Sports Resolutions de la Londra. Suspendarea i se trage de la două „infracțiuni” constatate de judecători: folosirea de Roxadustat, substanță interzisă, și date false în pașaportul biologic.

Citește și: Detaliul care aruncă în aer cazul de dopaj al Simonei Halep. Cine ar fi vinovatul, de fapt: „Ea a nenorocit-o!”

Jucătoarea din Constanța a făcut ulterior apel la Trbunal de Arbitraj Sportiv de la Lausanne și speră ca pedeapsa să îi fie micșorată. În cazul în care sancțiunea inițială va rămâne în vuigoare, Halep ar putea reveni pe teren abia pe data de 6 octombrie 2026, când va avea 35 de ani.

Pe rolul TAS apar spețe până pe 21 martie 2024, fără ca Simona Halep să fie printre dosare. Dar lista de pe site nu este cea finală, astfel că apărarea Simonei crede că poate obține un verdict cel mai târziu în februarie 2024, potrivit iamsport.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce Oana Roman nu i-a putut fi alături mamei sale în ultimele clipe
9.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *