Cu ce culori asortezi verdele. Cele mai bune combinații pentru o apariție de impact

Care sunt culorile care se asortează cu verde.
Cu ce culori asortezi verdele. Cele mai bune combinații pentru o apariție de impact

Cu ce culori asortezi verdele, culoarea armoniei și vitalității. De la verde smarald până la tonuri de verde deschis, există o varietate de nuanțe inspiraționale de luat în calcul. Verdele este o nuanță versatilă, la modă, care poate fi purtată într-o mulțime de combinații. Este, de asemenea, o nuanță plină de stil, care poate fi combinată cu mai multe culori.

Cu ce culori asortezi verdele

Verde și roz

Dacă îți plac aparițiile strălucitoare și culorile pline de personalitate precum rozul aprins, poți încerca să combini aceste două culori împreună. De exemplu, poți purta o pereche de pantaloni roz aprins cu o bluză verde închis sau invers, în funcție de preferințe. Combinația de culori roz și verde nu era foarte frecventă, dar acum a câștigat mai multă popularitate în tendințe.

De asemenea, roz și verde sunt recunoscute ca și culori complementare, care arată într-adevăr foarte bine împreună. Ambele nuanțe stau complet opuse în roata de culori. Asta înseamnă că schema de culori verde și roz este foarte influentă.

Verde și alb

Cu ce culori asortezi verdele
Verde și alb

Dacă ești în căutarea unei culori care să se asorteze cu verdele închis și, în același timp, să ofere un aspect subtil, elegant, atunci nu există nimic mai bun decât albul.

Culoarea alb poate să adauge instantaneuo notă de stil când este asortată culorii verde. În special în timpul sezonului cald, această combinație cromatică este foarte des întâlnită. Dacă vrei să schimbi asoectul clasic al albului, poți opta și pentru o nuanță neutră precum, bej sau culoarea untului.

Verde și violet

Combinația dintre culorile verde și violet este una dintre cele mai fermecătoare și mai atrăgătoare. Ambele culori rezonează foarte bine una cu cealaltă. Acestea conturează o apariție uimitoare și atractivă. Pentru un plus de strălucire, le poți combina și cu o țesătură de efect precum mătasea sau satenul.

De asemenea, dacă dorești să adaugi câteva tonuri contrastante, poți adăuga accesorii în tonuri neutre precum alb sau gri deschis.

Verde și maro

Maroul în diferitele sale nuanțe se asortează perfect cu verdele închis. Această combinație cromatică este ideală pentru ținute de birou sau outfituri office.

Verdele contrastează plăcut cu maroul, care este disponibil într-o multitudine de tonuri. De exemplu, poți alege o cămașă maro, care se va potrivi perfect cu o fustă verde ori cu o pereche de pantaloni verde mentă. Aceste culori folosite împreună au un aer proaspăt și modern.

sursa foto: instagram.com

Citește și cum să combini culorile pentru un outfit perfect. Trucuri şi sfaturi ca să atragi mereu privirile

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
10 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *