Cu ce probleme de sănătate se confruntă Cristi Borcea, la 53 de ani: “Iau în jur de 30 de pastile pe zi”. Ce diagnostic i-au pus medicii

Afecțiunea care i s-a agravat în închisoare

Scris de: Daoud Andra

16 Nov. 2023

Cristi Borcea a vorbit, în diverse ocazii, despre afecțiunile cu care se confruntă. În urmă cu mai bine de 10 ani, a suferit o operație pe cord, în urma căreia trebuie să urmeze tratament. Nu este însă singura problemă de sănătate pe care o are afaceristul. Pentru ce ia în prezent 30 de pastile în fiecare zi și cum ar putea să renunțe la o parte dintre ele.

Cristi Borcea, despre problemele de sănătate pe care le are

În anul 2012, Cristi Borcea trecea printr-o intervenție chirurgicală la inimă, la Spitalul de Urgență Floreasca din București. De atunci, fostul acționar de la Dinamo ia tratament constant pentru a ține sub control problemele cardiace, dar și alte afecțiuni cu care se confruntă.

Invitat recent la podcastul lui Viorel Grigoriu, Borcea a povestit că unele probleme de sănătate pe care le avea s-au agravat în perioada detenției. Astfel, a ajuns să fie dependent de anumite medicamente, pentru a reuși să le facă față.

Citește și: Valentina Pelinel, imagini rare cu fetele ei. Cât de frumoase sunt gemenele lui Cristi Borcea, se transformă în adevărate domnișoare

”Iau în jur de 30 de pastile pe zi, unele sunt pentru inimă, pentru operația pe cord, iau magneziu, iar de somn iau 3-4, altfel eu nu pot dormi. Indiferent de cât de obosit sunt. Diagnosticul ar fi insomnie acută și din pușcărie am urmat tratament, acolo nu aveai ce să faci. În pușcărie problema cu somnul s-a agravat”, a mărturisit afaceristul, în podcastul ”Tare de tot”.

Secretul cel mai bine ascuns al lui Cristi Borcea, dat în vileag
Cristi Borcea și Valentina Pelinel

”Iau de 20 de ani pastile”

Omul de afaceri spune că la unele dintre medicamentele pe care le ia ar putea renunța, dacă ar urma un protocol specializat. Pe altele, în schimb, trebuie să le ia toată viața.

”Trebuie să am puterea să stau două săptămâni undeva la un detox și să nu iau nicio pastilă. Deocamdată nu am putut, dar dacă iau de 20 de ani pastile… S-a agravat în 2009 ce-i drept, dar trebuie să încerc. La cele de inimă nu am cum să renunț, inima mea nu mai e strânsă așa, are un șanț. Eu m-am consumat mereu, tot ce am făcut am făcut la maxim.”, a mai mărturisit Cristi Borcea.

Dincolo de problema de sănătate care l-a trimis pe masa de operație, Cristi Borcea a apelat și la diverse intervenții estetice pentru a se menține tânăr. Până la 53 de ani, fostul patron de la Dinamo a făcut mai multe operații estetice, dar și injectări și tratamente pentru a stopa semnele trecerii timpului.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Tonciu își dorește cu ardoare să revină în televiziune
1.8 6 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *