Cu ce probleme de sănătate se confruntă Silvia Chifiriuc, la 51 de ani. Actuala soție a lui Petre Roman a trecut recent printr-o operație

Silvia Chifiriuc: ”De-abia pot să vorbesc”

Scris de: Daoud Andra

26 Feb. 2024

Petre Roman și Silvia Chifiriuc sunt căsătoriți din anul 2009 și au împreună un băiat. Fostul premier și soția sa duc o viață discretă, însă de curând s-a aflat cu ce probleme de sănătate se confruntă fosta cântăreață. A suferit recent o intervenție chirurgicală.

Silvia Chifiriuc, operată pentru a treia oară din cauza aceleiași probleme

Petre Roman formează, de ceva timp, un cuplu cu interpreta de muzică populară Silvia Chifiriuc, alături de care are un băiat pe nume Petrus. Cei doi s-au căsătorit la doi ani după ce fostul politician a divorțat de Mioara Roman. Mulți au criticat relația lor, în special din cauza diferenței de vârstă de peste 25 de ani care este între ei.

Citește și: Silvia Chifiriuc, pusă la zid de fani! Sfidare maximă în ziua morții Mioarei Roman: “Puțin respect”

Fostul premier se află în prezent în țară, pentru a o conduce pe ultimul drum pe fosta lui soție. Mioara Roman a decedat la vârsta de 83 de ani, la azilul în care era internată de ceva timp. În paralel, și actuala soție a lui Petre Roman trece printr-o perioadă dificilă, după ce a fost operată pentru a treia oară la gingie.

”Eu nu am nicio legătură cu tot ce se întâmplă acum. Am și eu problemele mele. În urmă cu trei săptămâni m-am operat a treia oară pe gingie și de-abia pot să vorbesc. Am făcut o infecție care se pare că nu am putut scăpa atât de ușor, totul în urma unei extracții”, a spus Silvia Chifiriuc pentru Click!

Petre Roman și Silvia Chifiriuc

Ce spune Petre Roman despre fosta soție

Chiar dacă erau separați din anul 2007, Petre Roman era ținut la curent permanent cu starea de sănătate a fostei soții. Oana Roman avea grijă să îi povestească tot ce se întâmplă cu mama sa, în timp ce fostul premier locuia peste hotare. După ce a aflat despre moartea Mioarei Roman, politicianul a venit să îi aducă un ultim omagiu. În weekend, a mers la capela unde a fost depus trupul neînsuflețit, cu un buchet de flori. A stat câteva minute la căpătâiul Mioarei, a vorbit cu fiica lui, după care a plecat.

Citește și: Imposibil de recunoscut! Cum arăta Silvia Chifiriuc în tinerețe. Imagini de colecție cu soția lui Petre Roman când poza provocator

”Este regretabil. Mioara a fost un om care a suferit mult din cauza acestei boli păcătoase. Acum cred că este mai ușor în momentul acesta fiindcă s-a chinuit mult cu boala ei. A fost un om cult, inteligent și foarte bun la suflet care și-a oferit ajutorul celor care aveau nevoie. Eu cred că sunt foarte mulți oameni, mai ales tineri care au deprins multe lucruri de la Mioara”, a declarat Petre Roman, potrivit aceleiași surse.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *