Cu ce s-a ales Anisia Gafton, după filmările de la „Săriți de pe fix”: „Nici dacă mergeam pe câmpul de luptă și prin tranșee nu ajungeam să am atâtea vănătăi” VIDEO EXCLUSIV

Vedeta a încheiat filmările pentru emisiunea de la Pro TV un pic avariată

Anisia Gafton este genul de persoană care atunci când se implică într-un proiect o face 100% trup și suflet. Se pare că la ”Săriți de pe fix” a fost mai mult trup, căci, după încheierea filmărilor primului sezon, actrița de comedie are nevoie de o recuperare medicală. Anisia Gafton a mărturisit în exclusivitate pentru EGO.ro că nici dacă mergea la război nu se întorcea acasă cu atâta vânătăi.

Anisia Gafton: „Am fost și o păpușă, dar nu Barbie, Chucky”

Publicul a văzut cel mai bine forța Anisiei Gafton în cadrul reality show-ului ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”, competiție pe care a și câștigat-o, însă nimeni nu se mai aștepta să continue în aceeași manieră în proiectele care au urmat. Se pare că actriței de comedie îi place adrenalina la maxim, dar mai ales i-a plăcut că după experiența de la ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”, și-a conturat o siluetă frumoasă și asta o face să se mențină în formă.

”Îndemnăm oamenii să meargă în junglă și să mănânce doar orez. Altfel nu mă mai admiră lumea, nu îmi mai face complimente când mă vede. Că dacă eram așa înainte, acum când mă vedeau îmi ziceau că sunt normală, ca înainte, dar acum când mă văd îmi zic că vai ce am slăbit. E un fel de compliment în plus”, ne-a povestit Anisia Gafton despre noua ei siluetă, completând că kilogramele în minus au ajutat-o să intre și mai ușor în personajele pe care le-a intepretat la ”Săriți de pe fix”.

”Sunt o balerină de succes, da. La Radio. Da, da, la ”Săriți de pe fix”, în fiecare joi de la 21:30. Am fost edițiile trecute balerină, dar am și alte roluri. Am fost și o păpușă, dar nu Barbie, Chucky. Intru în tot felul de personaje și pe mine mă bucură foarte mult acest lucru”.

”Știi cu ce sunt memorabilă în această seară?”

Atât de mândră este de silueta ei încât a început să apeleze la stilist atunci când iese în oraș, stilistul fiind nimeni alta decât buna ei prietenă, Rux.

”Întreabă-mă de ținută că am stat foarte mult să o aleg. În primul rând că am citit cu două săptămâni înainte ce dress code are acest eveniment. M-am dus la croitor și i-am zis că trebuie un dress code iconic. Îți dai seama că am văzut în mașină acum când am venit, deja eram îmbrăcată (râde). Deci, da, m-am gândit cum pot să am eu o ținută iconică. Am înțeles de la Rux, că pe cine să sun, că e vorba de o ținută memorabilă. Am zis că în primul rând cine s-ar mai fi gândit vreodată la socou roz cu cămașă albă și cu blugi. Dar știi cu ce sunt memorabilă în această seară? Cât de basic m-am îmbrăcat. Între toți pe aici cu sclipici, cu una alta, eu sunt prea simplă, și ies în evidență”, ne-a povestit în stilul caracteristic Anisia.

Citește și Anisia Gafton se chinuie de 3 ani să-și ia permisul de conducere. ”Nu îmi place frâna. Nu îmi place să pun frână la nimic” VIDEO EXCLUSIV

”Am toată harta Europei la mine pe picior”

Celebra comediantă nu vrea să pozeze într-o divă sexy, cu atât mai mult cu cât nu o caracterizează. Actrița recunoaște faptul că numele emisiunii prezentată de Cabral i se potrivește la fix.

”Nici dacă mergeam pe câmpul de luptă și prin tranșee nu ajungeam să am atâtea vănătăi. Pentru că este adevărat că planul înclinat este planul înclinat, dar poți să mergi normal, ca o persoană normală. Dar eu și când sunt acolo sar, fac, dreg. Adică nici eu nu sunt normală la cap. Așa că vânătaia vine”, a mai declarat Anisia Gafton pentru EGO.ro, completând că în timp ce alți colegi aleg să-și ia suveniruri de pe platouri de filmare, ea nu se încurcă cu diverse obiecte, ci preferă să aibă toate amintirile pe propriul corp.

”Într-adevăr am toată harta Europei la mine pe picior. Acum s-a mai dus. Între timp, la un moment dat, mi s-a umflat și rotula. E și ea sărită de pe fix. Nu s-a întors sau ceva, doar atât că nu i-a convenit că eu atât mă zbengui. Dar am pe picioare un album de familie. Cum alții au poze de la vârsta cutare, eu mă uit pe picior și arăt ce semn am de la ”Săriți de pe fix”. Știu momentul în care am sărit, momentul mi-a venit tortul în cap, momentul în care am căzut de pe masă. Adică am tot felul de momente”.

Citește și Anisia Gafton dezvăluie care este dorința arzătoare a iubitului ei. Ce discuții au cei doi în intimitate: „Toate la momentul potrivit” VIDEO EXCLUSIV

Video: Mihai Robu

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *