Cu ce să asortezi o rochie albă. Ținute care nu se vor demoda niciodată

Asigură-te că o ai în garderobă, deoarece nu se va demoda niciodată!

Rochiile albe se numără printre preferatele româncelor și nu numai. Aceste articole vestimentare sunt superbe și ideale pentru un număr mare de ocazii, cu excepția nunților. Le putem purta în viața de zi cu zi, dar putem găsi și modele mai elegante, perfecte pentru diverse evenimente. Ai și tu o rochie albă acasă? Iată cu ce poți să o asortezi!

De ce să ai o rochie albă în garderoba ta?

Iată de ce ar trebui să ai neapărat o rochie albă în garderoba ta. În primul rând, ea este echivalentă cu eleganța. Nu întâmplător o vedem mereu la cele mai importante evenimente ale celebrităților, cum ar fi covoarele roșii.

În al doilea rând, albul nu se demodează niciodată. Nu o spunem noi, ci specialiștii din întreaga lume. În plus, o rochie albă este versatilă. Aceasta se poate purta cu mai multe ocazii, după cum vei vedea și mai jos.

Ce să porți cu o rochie albă

Fie că este vorba de o rochie scurtă pentru a face față zilelor călduroase, fie că este un model lung pentru mijlocul sezonului, rochia albă nu numai că aduce prospețime look-ului tău, dar este și foarte comodă de purtat în viața de zi cu zi. Hai să aflăm cum să asortezi o rochie albă.

  • Look total alb

Un look total alb este mereu o alegere bună. Prin urmare, optează pentru rochia albă care se potrivește cel mai bine stilului tău și încearcă să o combini cu pantofi în aceeași culoare.

Poți alege niște botine sau chiar niște pantofi cu toc înalt. De asemenea, te poți juca cu accesorii precum genți, eșarfe și pălării. Dacă vrei să adaugi și mai mult farmec, încearcă o haină de blană de vedetă hollywoodiană, o geantă de mână sclipitoare și câteva bijuterii.

  • Combină albul cu negrul

Albul și negrul sunt două culori care te vor face să arăți mereu clasic și modern. Această combinație te va scoate din încurcătură atunci când nu vrei să te gândești prea mult cu ce să asortezi rochia albă.

Cu toții avem acasă o pereche de pantofi negri, deoarece aceștia nu se demodează niciodată, așa că aceasta este o altă ocazie de a-i purta. În funcție de lungimea rochiilor, poți alege tocuri înalte sau pantofi plat. În partea de sus, poți opta pentru un palton negru sau pentru o geacă de piele de aceeași culoare.

Citește și Cu ce se poartă fusta de blugi. Idei de ținute pentru o combinație reușită, așa o poți accesoriza corect!

  • Stilul Boho

Alege o rochie albă, lejeră, cu bretele largi și subțiri și decolteu. O poți combina cu niște cizme maro frumoase de cowboy sau texane. Adaugă și câteva pandantive de diferite mărimi, un portofel tip rucsac și o pălărie de catifea asortată.

Dacă alegi să porți această rochie pe timp de toamnă, poți adăuga o jachetă sau o cămașă din denim cu mânecile suflecate.

Citește și Ce ceas se poartă la costum. Regula de aur pe care trebuie să o respecți pentru o apariție fără cusur!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *