Cu ce se asortează vișiniul. Cele mai potrivite combinații de culori pentru un outfit perfect

Cu ce se asortează vișiniul. Se spune că vișiniul nu se află în preferințele doamnelor și asta pentru că este o culoare mai greu de asortat.
Cu ce se asortează vișiniul. Cele mai potrivite combinații de culori pentru un outfit perfect

Cu ce se asortează vișiniul, fie că vorbim de ținute, manichiură sau chiar machiaj. Atunci când vine vorba despre felul în care ne asortăm, lucrurile pot deveni complicate pentru unii. Există culori pe care nu le puteți combina cu orice altă culoare. Iată mai jos tot ce trebuie să știți despre asortarea vișiniului.

Cu ce se asortează vișiniul și de ce este o culoare mai „pretențioasă”

Se spune că vișiniul nu se află în preferințele doamnelor și asta pentru că este o culoare mai greu de asortat.

Puțini sunt cei care știu că nuanța de vișiniu simbolizează:

  • ambiția
  • bogăția și puterea
  • vișiniul rezultă din amestecului dintre culoarea roșie, la care se adaugă puțin verde și albastru.

Vișiniul rămâne prima în topul culorilor preferate de către stiliști, în special pentru colecțiile de toamnă și iarnă. Mai ales când vine vorba despre pantofi.

Vișiniul rămâne în trend
Vișiniul rămâne în trend

Aici există mai multe combinații pe care le puteți face. Mai jos, veți afla care sunt mai exact culorile care se asortează cu această nuanță de vișiniu. De asemenea, veți afla ce recomandă specialiștii, atunci când vine vorba despre ținutele de tip business, casual sau de petrecere.

Vișiniul se poate purta la locul de muncă

„Vișiniul nu este o culoare excentrică și se poate purta cu încredere chiar și la locul de muncă, acolo unde este un cadru mai formal.

Atunci când porți o ținută de tip business poți alege o variantă clasică de culori (alb și albastru). Asta pentru accesorii sau articole vestimentare în nuanța vișiniu. La asta veți adăuga articole vestimentare sau accesorii, în culori care dețin un contrast puternic (negru, alb sau gri)”, explică specialiștii în design.

Alegeți cu încredere pantofii de damă negri

Cu privire la încălțăminte, alegeți cu încredere pantofii de damă negri, cu care nu veți da greș niciodată, pe care îi puteți combina cu pantaloni de tip creion, o cămașă albă și o eșarfă, bineînțeles, vișinie.

Cu ce se asortează vișiniul în ținutele casual

Chiar dacă suntem în sezonul cald, culorile de vară vin și pleacă, iar toamna își face apariția însoțită fiind de o altă culoare. Vișiniul se poate potrivi cu majoritatea culorilor neutre. Cu toate acestea, vișiniul reprezintă o opțiune perfectă pentru orice sezon.

Pentru a avea un look casual în sezonul rece, puteți opta pentru o pereche de blugi și o haină în tonuri neutre. Adăugați  un top vișiniu, o pereche de botine de damă. O altă culoarea care se potrivește de minune cu vișiniul, este nuanța de bleumarin.

Vișinul în ținutele de petrecere

Accesoriile de culoare aurie se potrivesc perfect cu ținutele pentru petrecere, cuoarea vișiniu. Fie că vorbim despre cele din aur sau de culoare aurie, toate se potrivesc numai bine cu vișiniul, realizând o combinație absolut specială pentru ținutele de seară.

„Atunci când participați la o petrecere, puteți accesoriza o rochie vișinie cu cercei aurii, un clutch și o pereche de pantofi de damă de nuanțe maro sau crem. Bineînțeles că cea mai ușoară variantă de a include vișiniul în ținutele de seară este dacă o vei asocia cu negru.

Este important ca atunci când participăm la un eveniment formal, cu o semnificație deosebită, precum este o nuntă sau un botez, ar trebui să ne asigurăm că arătăm bine din cap până în picioare.

Prin urmare, trebuie să ținem cont și de perechea de pantofi, care trebuie să fie potrivită cu restul ținutei. Am putea alege să asortăm vișiniul în ținute de top, pentru a ieși în evidență mai ușor”, explică specialistul în domeniu.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
9.8 5 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *