Cu ce se confruntă Irina Fodor, în timpul filmărilor de la Asia Express 2024: “Îmi dă să mă sature”. Detalii nebănuite din culisele sezonului 7

Iată cu ce probleme se confruntă prezentatoarea TV!

De curând, au început filmările pentru sezonul al șaptelea al emisiunii Asia Express 2024, iar Irina Fodor îi ține la curent pe fani cu tot ce se întâmplă în spatele cortinei. Îndrăgita prezentatoare TV le-a dezvăluit internauților că nu-i este deloc ușor pe continentul asiatic. Iată cu ce probleme nebănuite se confruntă vedeta!

Irina Fodor, despre problemele cu care se confruntă în timpul filmărilor de la Asia Express 2024

Au început filmările pentru Asia Express 2024, iar, spre deosebire de concurenți, Irina Fodor are acces la telefon și la internet. Astfel, prezentatoarea TV este extrem de activă pe rețelele sociale, acolo unde-i ține la curent pe fanii emsiunii cu tot ceea ce se întâmplă pe continentul asiatic.

Totodată, vedeta a vorbit în mediul online și despre problemele cu care se confruntă în timpul filmărilor. Mai exact, Irina Fodor s-a plâns de faptul că vremea este extrem de caldă în Asia, temperaturile ajungând adesea la 40 de grade Celsius.

”După ce m-am văicărit de frig în America Express, sezonul ăsta de Asia îmi dă căldură, să mă sature! 😂 Când sunt DOAR 35 de grade, pare chiar răcorică. În rest, din 39-40 nu ne scoate!

Noaptea? Vreo 25 de grade, dar se resimt 30, din cauza umidității. Cred că pun din gradele astea în bagaj, să mai aduc și acasă, ca să fiu sigură că avem vreme frumoasă în mai!”, a scris moderatoarea pe rețelele sociale.

Te-ar mai putea interesa și Tily Niculae, concurentă la Asia Express sau Survivor? Actrița ne-a dezvăluit totul: “Un impact mai mare” VIDEO EXCLUSIV!

Irina Fodor, detalii despre sezonul 7 al emisiunii Asia Express 2024

Înainte de a ajunge în Asia, Irina Fodor le-a oferit, de asemenea, fanilor unele detalii importante legate de sezonul 7 al îndrăgitului show de la Antena 1.

Prezentatoarea TV a spus că cele nouă echipe vor străbate mai mult de 7.000 de kilometri prin Thailanda, Malaezia și Indonezia, unde vor descoperi locuri uimitoare și culturi noi.

”Dragii mei, timpul a trecut pe nesimțite și, în doar câteva zile, plecăm într-o nouă aventură magnifică! Schimbăm continentul dăm start cursei în… Asia!

Vom călători peste 7000 de kilometri prin Thailanda, Malaezia și Indonezia și de abia aștept să descoperim locuri uimitoare și să împărtășesc povestea lor cu voi! Concurenții sunt pregătiți, numele lor au fost comunicate oficial și nu mai pot de nerăbdare să îi văd în acțiune!

Drumul Zeilor își deschide calea pentru noi, emoțiile sunt deja intense și cu toții ardem de nerăbdare să înceapă cursa pe continentul acesta fabulos!”, a mai transmis vedeta în mediul online.

Te-ar mai putea interesa și Imagini inedite de la Asia Express 2024. Irina Fodor le-a publicat, uluitor ce vede prezentatoarea TV din cameră!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *