Cu ce se curăță bronzul de pe față. Soluția naturală care este la îndemâna tuturor

Află câteva soluții naturale, la îndemâna oricui pentru a curăța bronzul de pe față.
Cu ce se curăță bronzul de pe față. Soluția naturală care este la îndemâna tuturor

Poate că ai reușit să stai la plajă, dar bronzul tău de pe față nu mai arată la fel de proaspăt. Astfel, cu trecerea timpului poate ai observat și că pielea ta nu mai arată la fel de bine, chiar dacă este bronzată.

Cu ce se curăță bronzul de pe față

Pielea are proprietăți de vindecare naturală, ceea ce înseamnă că bronzul se va estompa în cele din urmă. Dar dacă vrei să estompezi mai repede bronzul de pe față, poți să încerci câteva remedii foarte simple. Acestea nu vor implica utilizarea de produse sau substanțe chimice scumpe, ci doar soluții naturale, la îndemâna tuturor.

Iți propunem să încerci câteva remedii naturale și eficiente de acasă, care te pot ajuta să scapi de bronzul de pe față. În plus, aceste soluții pot reda strălucirea sănătoasă a tenului. Încearcă una dintre metodele care funcționează cel mai bine pentru tine.

Mască de făină  și turmeric

Știai că multe femei folosesc făina și turmericul pentru a-și curăța fața? Aceste ingrediente sunt utilizate deseori pentru o curățare profundă a feței. Totodată, proprietățile blânde de exfoliere ale făinei pot lumina în mod eficient bronzul. Adăugarea de turmeric luminează pielea și va accelera procesul de vindecare. Vrei să știi cum poți să elimini bronzul de pe față peste noapte folosind aceste două ingrediente? Iată modul prin care poți obține o mască hidratantă chiar la tine acasă.

Ia o cană de făină, adaugă o linguriță de turmeric apoi toarnă lapte sau apă pentru a face o pastă. Aplică amestecul pe față și pe orice altă zona a pielii care este bronzată. Lasă masca să se usuce complet, apoi îndepărteaz-o cu apă călduță.

Suc de cartofi

Sucul de cartofi este un agent de albire natural care corectează nuanța pielii și o face mai strălucitoare. Este adesea recomandat pentru a scăpa de cearcăne, dar poate fi folosit și pentru a curăța bronzul de pe față. Iată cel mai simplu mod prin care acest remediu poate fi folosit de acasă.

Ia un cartof crud și extrage-i  sucul. Îl poți rade și apoi strânge-l într-o cârpă pentru a obține tot sucul. Aplică-l pe zonele bronzate și lasă-l să acționeze 10-12 minute, apoi clătește-l folosind apă călduță. Pielea ta va fi mai luminoasă și mai strălucitoare.

Mască cu lapte și făină de orez

Laptele conține acid lactic care dezlipește ușor stratul de celule moarte ale pielii de la suprafață. Astfel tenul capătă un aspect mai strălucitor și mai sănătos. Pe de altă parte, făina de orez acționează ca un agent de albire pentru a corecta nuanța neuniformă a pielii. Iată cum poți să elimini bronzul de pe față imediat folosind aceste două ingrediente.

Ia un castron și toarnă în el 2 linguri de făină de orez și lapte rece,  cât să formeze o pastă groasă. Se aplică cu generozitate pe toată fața și pe alte zone care sunt bronzate și se lasă să se usuce. Ține masca pe față timp de cel puțin 30 de minute, apoi clătește-o cu apă caldă.

Citește și ce nu ai voie să faci după solar. Reguli de bază pentru a te bucura de un bronz uniform

9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.