Cu ce se ocupă acum Consuelo, fosta soție a lui Adi Mutu. Cum arată la 10 ani de la divorț

Ce au avut de împărțit la divorț

Au trecut mai bine de 10 ani de când Adrian Mutu a divorțat de Consuelo. Bruneta a ales să se întoarcă în Republica Dominicană, acolo unde are o afacere și se pare că îi merge foarte bine.

Adrian Mutu și Consuelo Matos Gomez au fost căsătoriți timp de 8 ani. Cu ce se ocupă bruneta

Adrian Mutu si Consuelo Matos Gomez au fost căsătoriți între anii 2005 și 2013 și au împreună două fetițe, pe Adriana și Maya. După divorțul de celebrul fotbalist, ea s-a retras în țara natală, în Republica Dominicană, acolo unde și-a deschis propria agenție imobiliară. Se ocupă cu vânzarea caselor dintr-un complex de lux, acolo unde prețul unei locuințe este de aproximativ un milion de dolari.

Adrian Mutu mărturisea că l-a costat destul de mult divorțul de Consuelo. În acea perioadă fotbalistul a vândut casa de la Miami, iar oamenii au crezut că a fost nevoit să îi despăgubească pe cei de la Chelsea. Adevărul a fost că a făcut partajul în cadrul divorțului de Consuelo.

„Povestea cu Chelsea e încheiată de mult. Casa de la Miami nu am vândut-o să dau banii lui Chelsea… Eu nu i-am despăgubit deloc. Casa s-a vândut pentru că am divorţat de Consuelo. Am făcut partajul”, spunea Adrian Mutu.

Vezi și – Cum arată fiica cea mare a lui Adi Mutu, la 17 ani. Este de o frumusețe răpitoare FOTO

Consuelo Mato a devenit și acriță. A jucat deja în două filme

Pe lângă afacerea în domeniul imobiliarelor, Consuelo Matos a decis să intre și în lumea actoriei. Până acum a jucat în două filme: Desperado și El Mariachi.

Adrian Mutu are numai cuvinte de laudă la adresa ei. Celebrul antrenor spune că fosta soție a contribuit la dezvoltarea lui, iar cu ajutorul ei și-a dat seama ce își dorește cu adevărat.

„M-a schimbat și mă enervează bărbații care spun că nimic nu-i schimbă sau că nu e ok să te influențeze o femeie, mai ales nevasta. Eu am făcut asta ca să o am lânga mine; mi-am dat seama de la început că e foarte specială – pentru mine, nu știu cum o privesc alții.

Toată lumea spune că e foarte frumoasă și eu știu asta. Dar dacă era numai foarte frumoasă și asta-i tot, nu era același lucru. Nu m-aș fi schimbat doar pentru atât. Cred că alături de Consuelo am descoperit ce-mi doresc, dar nu dezvolt, că nu facem aici poezie”, spunea Adrian Mutu despre Consuelo Matos.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Câte diplome are Ramona Olaru, de fapt
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *