Cum arată fiica cea mare a lui Adi Mutu, la 17 ani. Este de o frumusețe răpitoare FOTO

Ce mesaj i-a transmis cunoscutul antrenor

Fiica cea mare a lui Adrian Mutu a împlinit vârsta de 17 ani. Adriana este fiica celebrului antrenor din căsnicia cu Consuelo. Tot cu ea mai are o fiică, pe numele Maya. De asemenea, el mai are și doi băieți, unul alături de Alexandra Dinu, altul cu actuala sa parteneră, Sandra Bachici.

Adriana, fiica lui Adrian Mutu, a împlinit 17 ani. Cum arată și ce mesaj i-a transmis tatăl său

Adriana Mutu a împlinit 17 ani. Fiica lui Adrian Mutu cu Consuelo Matos Gomez este de o frumusețe răpitoare. Fiica cea mare a antrenorului seamănă leit cu mama sa. Cele trei, Consuelo, Adriana și Maya, locuiesc în Republica Dominicană. De ziua Adrianei, Adrian Mutu a transmis o urare emoționantă pe rețelele de socializare.

„Happy birthday my ♥️ #mydaughter #AdrianaMutu #17”, a scris Adrian Mutu. Iar ea i-a răspuns: „Thank you dad ❤️”.

De asemenea, și Sandra Mutu i-a scris o urare emoționantă, iar Adriana i-a răspuns la fel de drăgăstuos, semn că au o relație foarte apropiată.

Adrian Mutu are patru copii din trei căsnicii. Ce relație are cu fostele soții

Adrian Mutu are patru copii, alături de trei femei diferite. Pe Mario, în vârstă de 20 de ani, îl are din căsnicia cu Alexandra Dinu. Pe Adriana și Maya, de 17 respectiv 15 ani, le are din căsnicia cu Consuelo Matos Gomez, iar pe Tiago, în vârstă de 5 ani, din mariajul cu Sandra Mutu.

Recent, fostul fotbalist a vorbit în podcastul lui Cătălin Măruță despre toții copiii lui, dar și despre relația pe care o are cu Alexandra Dinu și Consuelo Matos Gomez.

„Eu și Consuelo ne-am cunoscut în Italia, o prietenă comună ne-a făcut cunoștință. Fetele au rămas cu ea, avem o relație ok, super, fără nicio problemă. Ea a decis să stea în țara ei și bine a făcut. La început era ok că eram diferiți. După un timp, când începe să intervină puțină monotonie, e normal când stai mult timp cu o persoană, să fiți diferiți nu ajută deloc relația mai departe.Mai degrabă merge cu o persoană ca tine, care are aceleași hobby-uri, căreia îi plac aceleași lucruri. La noi nu s-a întâmplat asta și ne-am despărțit. Încerc să-mi văd fetele de două ori pe an, ele stau cu mama lor, în Dominicană”, a declarat Adrian Mutu.

Vezi și – Ce face și cum arată Mario Mutu, fiul Alexandrei Dinu și al lui Adrian Mutu, la aproape 20 de ani. Le calcă sau nu pe urme celebrilor săi părinți?

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Roxana Nemeș a rupt tăcerea după Survivor All Stars
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *