Cu ce se ocupă acum Fetița Zurli. Proiectul inedit în care este implicată Vero Căliman, după ce a părăsit “Gașca”. A visat de când se știe la asta

Actrița Vero Căliman vrea să inspire copiii

Scris de: Daoud Andra

31 Mar. 2024

La aproape o lună de când a anunțat că părăsește Gașca Zurli, actrița Vero Căliman, cea care o interpreta pe Fetița Zurli, are un nou proiect. Artista nu s-a îndepărtat de scenă, ci profită de timpul pe care îl are la dispoziție pentru a aduce bucurie oamenilor și copiilor.

Ce face Vero Căliman, de când nu mai este Fetița Zurli

A trecut aproape o lună de când actrița Vero Căliman a anunțat că se retrage din Gașca Zurli, trupă din care a făcut parte în ultimii 15 ani. Actrița se concentrează acum asupra unor proiecte la care visa de multă vreme, dar pe care nu a avut timp să le pună în practică. În urmă cu câteva zile, ea a transmis pe rețelele de socializare un mesaj cu privire la activitatea în care se va implica trup și suflet în viitor.

Vero Căliman a pus la cale un proiect intitulat ”Teatrul la Sat”, prin care își dorește să aducă în zonele rurale piese de teatru pentru copii și, astfel, să îi inspire pe micuți.

Citește și: Ce se întâmplă cu Gașca Zurli, după ce Fetița Zurli și alți doi artiști și-au anunțat plecarea. Se desființează sau nu? Mirela Retegan a făcut anunțul

”Cu sufletul plin de bucurie, vreau să vă spun că am petrecut Ziua Mondială a Teatrului într-un mod cât se poate de potrivit. Am lansat un proiect la care am visat de când mă știu, cu scopul de a aduce copiii de la sat mai aproape de lumea teatrului, de poveștile din spectacole și, mai ales, mai aproape de ei înșiși. Când am aflat că în Comuna Jegălia e un primar care își dorește același lucru pentru copii nu am stat pe gânduri.

Împreună am pus la cale proiectul ‘Teatrul la Sat’. Vrem să le oferim copiilor de acolo o altă perspectivă asupra vieții. Vrem să-i inspirăm să citească mai mult și să devină mai curioși, să le facem locul de joacă din ce în ce mai mare. Și uite aşa voi face naveta de două ori pe săptămână pentru a duce Teatrul la Sat. Așa cum știu eu mai bine, cu toată bucuria mea şi priceperea mea”, a scris Vero Căliman, pe rețelele de socializare.

Vero Căliman duce spectacolele de teatru la sat

”Povestea mea îi va inspira pe copii”

După 15 ani în care a făcut mii de copii să zâmbească, Vero Căliman nu poate sta departe de cei mici. Astfel, noul ei proiect va fi o inspirație pentru copiii din mediul rural, crede artista.

Citește și: Scandalul Gașca Zurli continuă. Cu cât erau plătiți membrii grupului de Mirela Retegan

”Știu că povestea mea îi va inspira pe copii să viseze chiar și la cai verzi pe pereți. Iar domnului Vasile Aurel vreau să îi transmit că acești copii cu siguranță își vor aminti cine era primar în satul lor atunci când erau mici. Pe lângă clubul de dansuri, fotbal și lupte libere, de trei ani cei mici au primit instrumente muzicale și participă la competiții cu fanfara.

I-am ascultat și eu puțin azi și vă spun sincer că m-au emoționat profund. Iar acum prin proiectul ‘Teatrul la Sat’ ei vor avea șansa să învețe și să practice joaca de-a teatrul. Atât vă mai spun, pe 1 iunie, avem premieră! Și dacă ne iese treaba așa cum cred eu, aduc trupa și la Bucuresti pentru o reprezentație. Vă mulțumesc tuturor pentru încurajări și pentru susținere”, a mai transmis actrița.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *