Cu ce se ocupă acum Victor Slav. “Am trecut cumva la un alt nivel”. Ani buni a prezentat rubrica meteo de la Pro TV

Iată ce face acum fostul prezentator.
Cu ce se ocupă acum Victor Slav. “Am trecut cumva la un alt nivel”. Ani buni a prezentat rubrica meteo de la Pro TV

Victor Slav s-a retras pentru o perioadă din lumina reflectoarelor, axându-se pe cele două afaceri personale și pe viața sa de familie. Într-un interviu acordat exclusiv platformei Playtech Știri, fostul prezentator TV a mărturisit că relația sa cu Selina a trecut printr-o scurtă pauză, dar acum totul merge bine. Cei doi au devenit chiar și parteneri într-o afacere comună, un magazin online de parfumuri. Iată cu ce se mai ocupă acum fostul soț al Biancăi Drăgușanu.

Victor Slav este un tată implicat

Fostul prezentator TV depune eforturi constante pentru a fi prezent cât mai mult în viața Sofiei, fiica sa care este acum elevă în clasa întâi. În ceea ce privește relația lui cu Bianca Drăgușanu, mama copilului său, comunicarea dintre ei se concentrează exclusiv pe Sofia și pe toate aspectele legate de bunăstarea și nevoile acesteia.

 

Cu ce se ocupă acum Victor Slav
Victor Slav și fiica sa

Citește și: Victor Slav către Bianca Drăgușanu: „Tu ai fost dificilă de la început până la sfârșit”. Ce dezvăluiri neașteptate a făcut la 8 ani de la divorț

Astfel, Victor Slav și Bianca Drăgușanu au demonstrat, în repetate rânduri, că sunt părinți responsabili, prioritizând binele copilului lor în ciuda despărțirii prin care au trecut.

Ambii părinți au grijă de Sofia și au adoptat un aranjament care le permite să își petreacă timp separat cu ea în timpul vacanțelor, oferindu-i astfel mai multe oportunități pentru escapade distractive.

„Nu pot să zic că am făcut exact o înțelegere, dar urmăm niște pași simpli. Pe noi în momentul de față nu ne leagă decât Sofia, toate lucrurile, toate discuțiile pe care le avem, le avem din acest punct de vedere.

Încercăm pe cât posibil să fim alături de ea, pentru că realizăm că este important pentru copil să aibă prezența mamei și a tatălui în egală măsură.”, a dezvăluit Victor Slav pentru Playtech Știri.

Cu ce se ocupă Victor Slav de când s-a retras din lumina reflectoarelor

Deși eram obișnuiți să-l vedem pe Victor Slav la Pro TV prezentând prognoza meteo, el a luat o decizie importantă de a se dedica antreprenoriatului și de a-și dezvolta propriile afaceri. Așa că acum el gestionează două magazine online și a detaliat un pic acest lucru pentru Playtech Știri, expunându-și planurile pentru un nou site.

Vezi și: Cum se menține Victor Slav în formă la 42 de ani. Trucul nebănuit la care apelează

„Da, unul cu bijuterii și altul cu parfumuri. În momentul de față am să schimb un pic macazul în ceea ce privește site-ul de parfumuri și am trecut cumva la un alt nivel, ceea ce mă bucură. În curând o să lansez un nou site de parfumuri.”, a mai mărturisit el.

Victor și partenera sa sunt asociați

De asemenea, câteva zvonuri au circulat în presă cu privire la o presupusă despărțire de actuala sa parteneră. Astfel, fostul prezentator TV a ales să fie sincer și să facă lumină în această situație. Victor Slav a dezvăluit că ceea ce s-a discutat nu a fost o despărțire definitivă, ci mai degrabă o scurtă pauză în relația lor.

Te poate interesa și: Bianca Drăgușanu, dată afară de la Kanal D? Vedeta ar fi rămas fără emisiune: „Merit mai mult de atât”

„Lumea mondenă, unde nu mai sunt prezent în ultima perioadă, după cum prea bine știm, vorbește mult și accentuează anumite lucruri, pentru că așa este în lumea asta.

Nu condamn pe nimeni, Doamne ferește! Lucruri normale care se întâmplă în viața oamenilor se întâmplă și în viața mea. Am fost nu neapărat despărțiți, am avut momente în care a trebuit să ne punem gândurile în ordine, dar suntem în continuare împreună, suntem de 4 ani împreună.”, a mai spus fostul prezentator în exclusivitate pentru sursa menționată anterior.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
6.3 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *