Cum arată fiica Biancăi Drăgușanu după o vizită la salon. Sofia s-a vopsit la doar 6 ani. FOTO

"Dacă ea a visat aseară că vrea șuvițe, facem șuvițe”

Faptul că Bianca Drăgușanu este o femeie cochetă căreia îi place să meargă des în saloanele de înfrumusețare este știut deja de toată lumea. Se pare că acest obicei a ajuns și la Sofia, fetița ei, care-i calcă pe urme mamei și are mare grijă de felul în care arată. Zilele trecute cele două au fost împreună la salon, iar Sofia s-a vopsit la doar șase ani.

Cum arată fiica Biancăi Drăgușanu după o vizită la salon: „Copilul meu este foarte explicit”

Sofia a primit acordul de la Bianca Drăgușanu să își vopsească părul, astfel că micuței i-au fost făcute câteva șuvițe. Micuța a fost foarte încântată de rezultatul final. Deși Sofia își dorea să își vopsească tot părul, Bianca nu a fost de acord, așa că au ajuns amândouă la o altă decizie, cea de a face câteva șuvițe.

„Copilul meu este foarte explicit. El știe exact ce vrea, ceea ce este foarte important. Ar trebui să ascultați discuția dintre fiică-mea și Costel. E foarte înțeleaptă și, oricum, n-a scăpat de ea până nu își face două șuvițe care nu se văd foarte tare. Dacă ea a visat aseară că vrea șuvițe, facem șuvițe”, a spus Bianca Drăgușanu pe rețelele de socializare.

Cum arată fiica Biancăi Drăgușanu după o vizită la salon
Cum arată fiica Biancăi Drăgușanu după o vizită la salon

Sofia este elevă la o școală privată și își face părinții mândri cu rezultatele pe care le are. Micuța a rămas în grija mamei sale după divorțul dintre Bianca Drăgușanu și Victor Slav, însă merge des în vizită și la tatăl său.

Bianca Drăgușanu: ”Sunt un om foarte bun, foarte sincer, foarte loial, foarte corect, foarte amuzant”

Bianca Drăgușanu a intrat în atenția presei în anul 2009, atunci când a apărut în prezentarea de modă a lui Cătălin Botezatu, iar mai apoi chiar la brațul designerului. Cu toate acestea, antreprenoarea ne-a mărturisit că, în ciuda a tot ce s-a scris de-a lungul timpului, sunt lucruri pe care cei de acasă nu le știu despre ea.

„Cred că se știe aproape totul despre mine. Ce s-ar putea să nu se știe este că eu sunt un om foarte bun, foarte sincer, foarte loial, foarte corect, foarte amuzant. Și că de multe ori, chiar dacă țin eticheta asta de femeie fatală, „the diva”, și divele mai plâng câteodată. Dar ăla pentru care plâng trebuie să fie mega important și prețios. După cum se vede n-am mai plâns de mult. Mi-e dor”, a mărturisit Bianca pentru EGO.ro.

9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.