Cu ce se ocupă Cătălin Dobrescu, de fapt. Din ce face mulți bani fostul soț al Oanei Radu

Cum a început povestea lor de dragoste

Scris de: Daoud Andra

20 Nov. 2023

Oana Radu a anunțat în weekend despărțirea de soțul ei. După trei ani de când au spus ”Da”, artista și partenerul său au ales să meargă pe drumuri separate. Cu ce se ocupă Cătălin Dobrescu și cum l-a cunoscut artista? I-a fost alături după o perioadă dificilă.

Cine este Cătălin Dobrescu, fostul soț al Oanei Radu

În urmă cu trei ani, Oana Radu se căsătorea cu partenerul ei, Cătălin Dobrescu. Artista spunea atunci că bărbatul o face foarte fericită și că a fost alături de ea într-o perioadă dificilă. Cântăreața l-a cunoscut după ce fostul ei iubit a murit, iar la ceva timp au făcut cununia civilă.

Cătălin Dobrescu este antrenor de fitness, iar el și Oana Radu s-au cunoscut la sală. Ea a povestit, la vremea respectivă, că și-a dorit să facă o schimbare radicală în ceea ce privește aspectul fizic și l-a contactat pe Cătălin Dobrescu, pentru a o ajuta să slăbească și să își schimbe stilul de viață. Timpul petrecut la sală i-a făcut să se apropie, iar de acolo totul a decurs natural.

Citește și: Ce studii are Oana Radu și cum arăta înainte să slăbească 65 de kilograme. Imaginile pe care nu vrea să le mai vadă, cu greu o recunoști

“La trei zile după înmormântare (n.r. a fostului iubit) i-am spus lui Cătălin că vreau să mă schimb și să slăbesc. Cătălin era pe atunci doar prietenul meu. Cu ani în urmă fusesem, ce-i drept, îndrăgostită de el. Mi se părea un tip extrem de greu de suportat. Prea bine organizat. Cătălin este acum familia mea, facem afaceri împreună, ne completăm din toate punctele de vedere.

Fuzionăm foarte bine. Mă susține foarte mult și eu pe el. Mă rugam și spuneam ‘Doamne, dă-mi un bărbat care să mă facă fericită!’ E prima oară în viața mea când sunt fericită. Viitorul e imprevizibil. Îmi doresc să trăiesc prezentul”, spunea Oana Radu, în anul 2020.

Cu ce se ocupă Cătălin Dobrescu, de fapt. Din ce face mulți bani fostul soț al Oanei Radu
Cătălin și Oana erau căsătoriți din 2020

Cum a anunțat despărțirea

După numeroase speculații, artista a decis să pună punctul pe ”i” și să le spună adevărul celor care o urmăresc în mediul online. Ea a postat un mesaj în care a transmis că s-a despărțit de soțul ei, după trei ani de căsnicie.

Citește și: Oana Radu și Cătălin Dobrescu s-au despărțit. Ce a apărut pe internet după anunțul vedetei: “M-au făcut absolut superbă”

”Oameni și gagici faine, vă mulțumesc pentru toate mesajele voastre frumoase! Mă simt datoare să vă răspund, fiindcă am primit această întrebare de nenumărate ori. Eu și Cătălin nu mai suntem împreună! Am hotărât să o luăm pe drumuri separate. Nu suntem în cea mai bună perioadă din viața noastră, și cu siguranță înțelegeți de ce.

Momentan nu mă simt pregătită să vorbesc despre subiectul acesta. Când lucrurile vor fi mai ușoare, cu siguranță voi face un storytime pentru voi. Până atunci, vă rog doar să ne respectați decizia și intimitatea. Vă mulțumim!”, a scris artista pe InstaStory.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *