Oana Radu și Cătălin Dobrescu s-au despărțit. Ce a apărut pe internet după anunțul vedetei: “M-au făcut absolut superbă”

Vezi ce a apărut pe internet după despărțirea celor doi!

După un mariaj de 3 ani, Oana Radu și Cătălin Dobrescu s-au despărțit. Cei doi au decis, de curând, să meargă pe drumuri separate, iar vestea a fost dată chiar de către cântăreață, pe rețelele sociale. Ce a apărut în mediul online după anunțul vedetei? Internauții au reacționat imediat!

Oana Radu și Cătălin Dobrescu și-au spus adio după un mariaj de 3 ani

În urmă cu ceva timp, Oana Radu și Cătălin Dobrescu și-au șters pozele pe care le aveau împreună pe rețelele sociale, semn că lucrurile nu mai merg atât de bine între ei.

Speculațiile că cei doi nu mai formează un cuplu au început să curgă, dar Oana Radu și Cătălin Dobrescu au evitat să confirme despărțirea. Recent, însă, cântăreața a recunoscut că s-a separat de partenerul ei.

Oana Radu a fost cea care a rupt tăcerea

După îndelungi speculații, Oana Radu a decis să spună adevărul și a transmis pe o rețea socială că ea și soțul ei, Cătălin Dobrescu, s-au despărțit.

”Oameni și gagici faine, vă mulțumesc pentru toate mesajele voastre frumoase! Mă simt datoare să vă răspund, fiindcă am primit această întrebare de nenumărate ori. Eu și Cătălin nu mai suntem împreună!

Am hotărât să o luăm pe drumuri separate. Nu suntem în cea mai bună perioadă din viața noastră, și cu siguranță înțelegeți de ce. Momentan nu mă simt pregătită să vorbesc despre subiectul acesta.

Când lucrurile vor fi mai ușoare, cu siguranță voi face un storytime pentru voi. Până atunci, vă rog doar să ne respectați decizia și intimitatea. Vă mulțumim!”, a scris artista pe InstaStory.

Citește și „Am așteptat 29 de ani să postez asta”. Cum a ajuns să arate Oana Radu. Imaginea i-a cucerit pe fani!

Ce a postat, ulterior, Oana Radu pe Facebook

După ce a anunțat că s-a separat de partenerul ei de viață, Oana Radu a trecut printr-o transformare de look. Vedeta le-a arătat fanilor săi din mediul online ce schimbare a făcut, iar în dreptul imaginilor a scris un mesaj emoționant.

”Mă întreb cum știe Dumnezeu în cele mai grele sau triste momente ale vieții, să îți trimită în cale oameni care să te ajute, să te înveselească, practic să îți facă viața mai bună!

Aseară am întâlnit doi oameni super talentați, magici, care nu doar ca m-au făcut absolut superbă, fără absolut nici un filtru, dar mi-au și făcut seara mult mai ușoară și frumoasă! Vă mulțumesc mult @olariu.alina93 si @liviuflorea_ ! ”, a scris artista pe Facebook.

Citește și Drama care marcat-o pe Oana Radu: „A plecat când eu aveam două săptămâni”. Motivul pentru care și-a dat în judecată propriul părinte!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
8 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *