Drama care marcat-o pe Oana Radu: „A plecat când eu aveam două săptămâni”. Motivul pentru care și-a dat în judecată propriul părinte

"O să fiu foarte dură și foarte sinceră"

Oana Radu este o artistă apreciată de la noi. În ultima vreme cântăreața a uimit pe toată lumea cu felul spectaculos în care a slăbit și a ajuns la silueta mult visată. Puțini sunt cei care sunt care este drama care a marcat-o pe Oana Radu și de ce nu are o relație apropiată cu tatăl său.

De ce și-a dat Oana Radu tatăl în judecată: „O să fiu foarte dură și foarte sinceră”

Oana Radu, în vârstă de 29 de ani, a dezvăluit motivul pentru care și-a dat tatăl în judecată. Acesta nu i-a plătit pensie alimentară, motiv pentru care a fost nevoie de un proces în instanță pentru ca artista să beneficieze de banii care i se cuveneau. Mama Oanei a fost cea care a intentat procesul deoarece cântăreața era încă minora la vremea respectivă.

„Nu aș vrea să devin omul care este el și nu sunt răutăcioasă, dar nu aș vrea să fiu atât de iresponsabilă. O să fiu foarte dură și foarte sinceră! L-am dat în judecată sau l-am acționat în judecată, pentru că avea să-mi dea niște bani din urmă, mă refer la o sumă care adunată era pensia alimentară de pe o lună și tot așa și s-a strâns o sumă măricică”, a povestit Oana Radu la podcastul Dincolo de aparențe.

Drama care marcat-o pe Oana Radu. A trecut cu greu peste faptul că tatăl ei și-a abandonat familia

Oana Radu a mărturisit că a depășit cu greu faptul că tatăl ei a plecat când ea avea numai două săptămâni. De asemenea, i-a fost dificil și să crească fără prezența figurii paterne în familie.

Dacă în anii trecuți, când era mai mică, în răspundea tatălui ei la telefon, în prezent n-o mai face. Oana Radu mărturisește că nu îl simte ca tată. L-a iertat, însă în continuare nu poate vorbi cu el deoarece nu reprezintă în viața sa niciun reper sentimental.

“Mi se pare că e un om care nu a vrut să știe niciodată dacă ai ce să mănânci, dacă ai cu ce să te îmbraci. El a venit în viața mea până la vreo șapte ani, când ei au divorțat. A plecat când eu aveam două săptămâni, a venit până la șapte ani la ziua mea, după care mă căuta așa fugitiv. M-a mai sunat și-n anii trecuți, atunci i-am răspuns la telefon, dar nu simt să-i spun nimic, nu simt să vorbim și nu e că nu l-am iertat, că l-am iertat, dar nu pot. Pur și simplu nu pot! Mi se pare că e cineva care nu reprezintă în viața mea niciun reper sentimental și atunci, dacă nu-l simt ca tată, nu știu ce să zic”, mai spune Oana Radu despre tatăl ei.

Urmăriți EGO.ro și pe
Horoscop saptamana 6-12 februarie 2023
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.