Oana Radu a dezvăluit secretele dietei sale. „Am avut o dată 120 de kg”. Imagini înainte și după ce a slăbit

Oana Radu a reușit să slăbească zeci de kilograme.

Oana Radu a dezvăluit secretele dietei sale. În ultimii ani, cântăreața a trecut printr-o dificilă luptă cu kilogramele în plus. În cele din urmă, vedeta a găsit metoda care a ajut-o să slăbească și să ajungă la forma pe care și-a dorit-o. Și dacă până acum nici măcar la plaja nu mergea din cauza complexului cu greutatea, în prezent, artista nu ratează nicio ocazie să își etaleze corpul suplu inclusiv pe rețelele sociale.

Oana Radu a dezvăluit secretele dietei sale. Transformare spectaculoasă

Ani la rând, Oana Radu a dus o luptă continuă cu kilogramele în plus. A încercat diverse metode de slăbit, însă dorința de a mânca era mult mai puternică decât orice metodă pe care a încercat-o.

I-a venit în ajutor soțul său, antrenorul de fitness Cătălin Dobrescu, care a îndrumat-o către un stil de viață sănătos și astfel a ajuns să aibă o siluetă de invidiat.

Acum, Oana Radu nu se mai ferește să își expună trupul nici la plajă și nici pe rețelele sociale. În urmă cu ceva timp vedeta a postat o serie de fotografii pe Instagram dinainte și după ce a slăbit. Silueta ei este rezultatul unui cumul de eforturi, de la regimul alimentar echilibrat și antrenamentul regulat până la diferitele proceduri de îngrijire corporală.

„ȘOCANT!! Așa arătam eu acum aproape 6 luni de zile. Acestea sunt urmele pe care mâncarea le lăsase pe corpul meu. O celulită închistată și extrem de agresivă mă chinuia și mă făcea să stau mereu acoperită. Nu îmi puteam arăta picioarele, nu am mers niciodată la plajă până anul acesta, nu am purtat niciodată fustă scurtă, etc.”, mărturisește cântăreața.

Oana Radu
Oana Radu

„ Este nevoie de mult curaj și de multă asumare să postezi astfel de poze”

Deși a reușit să slăbească zeci de kilograme, ulterior Oana Radu a dus o nouă luptă, cea contra celulitei. Spune însă că nu va abandona până nu își va vedea visul împlinit: acela de a avea un corp perfect.

„Deși făceam sport și țineam dietă, slăbeam, dar nu reușeam să scap de această problemă groaznică, celulita! (…) Știiiu, mai este muuult de muncă! Cum v-am mai spus, repet, nu voi avea poate niciodată picioare perfecte, dar serios?! Uitați-vă ce diferență colosală! (…)

Vă spun încă de pe acum că nu voi permite absolut deloc comentarii de la doamnele care nu fac prea multe eforturi pentru viețile dânselor, care mă vor jigni sau vor râde de felul în care am arătat. Este ușor să judeci, să ai păreri, atunci când nu muncești pentru visul tău! Este nevoie de mult curaj și de multă asumare să postezi astfel de poze! Mult succes în lupta cu celulita”, a scris Oana în dreptul imaginilor postate annul trecut.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Raicu revine în televiziune?
8 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *