Cu ce se ocupă de fapt fetele Anamariei Prodan. Fiica cea mare a renunțat la viața de model și și-a deschis o afacere

Vezi cu ce se ocupă fetele Anamariei Prodan!

Anamaria Prodan nu mai are nevoie de niciun fel de introducere. Ea are o carieră impresionantă în fotbal și trei copii de care este foarte mândră, mai exact două fiice din mariajul cu Tibi Dumitrescu și un fiu din căsătoria cu Laurențiu Reghecampf. Iată cum arată și cu ce se ocupă Rebecca și Sarah!

Cum arată și ce fac fiicele Anamariei Prodan

Anamaria Prodan a fost căsătorită cu Tiberiu Dumitrescu timp de nouă ani de zile, respectiv din 1998 până în anul 2007. Cei doi au împreună două fete, pe Sarah, născută în anul 2000, și pe Rebecca, care a venit pe lume în anul 1999.

Astfel, cele două au acum vârstele de 24, respectiv 25 de ani. Fetele au locuit cu celebra impresară după divorțul părinților, dar au păstrat o legătură apropiată și cu tatăl lor.

Sarah Dumitrescu a călcat pe urmele tatălui său

Sarah Dumitrescu are o înălțime de 1,83 și practică baschetul, la fel ca și tatăl ei. Din vara anului 2023, ea locuiește în Sfântul Gheorghe, unde evoluează pentru echipa Sepsi-SIC. În trecut, tânăra a jucat pentru echipe din Statele Unite ale Americii, însă accidentările i-au dat mari bătăi de cap.

”Cred că au fost mai multe combinate, și pentru mama, și pentru Bebe. (n.r. – de ce s-a mutat în România).

Am fost plecată zece ani aproape. Indiferent dacă am vrut sau nu să mă întorc în România, așa a fost traseul meu, nu a fost planificat, doar s-a întâmplat.

Nu stau în București, stau la Sfântul Gheorghe, pentru că acolo este echipa. Stau acolo cam opt luni din an”, a declarat Sarah Dumitrescu.

Citește și Anamaria Prodan, primele imagini cu familia lui Ronald Gavril. Cum arată mama, sora și nepoții iubitului ei!

Rebecca Dumitrescu are o afacere

Fiica cea mare a Anamariei Prodan a cochetat cu lumea modelingului încă de la o vârstă fragedă, dar în cele din urmă a ales un alt drum. Mai exact, ea și-a deschis o afacere.

Rebecca a studiat la Institutul Maragoni din Italia și a obținut o diplomă de designer. Ulterior, tânăra a urcat pe podiumuri, iar acum este proprietara magazinului ”Remundi”. Și acolo, bineînțeles, că tânăra vinde haine.

”Cel mai important lucru din lume este educația! Vreau să duc mai departe imperiul construit de familia mea, să-i fac mândri de mine și să le mulțumesc pentru toată educația și eforturile pe care le-au făcut pentru mine.”, spunea, acum ceva timp, fiica cea mare a impresarei.

Citește și Iura luncașu, despre colaborarea cu Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf Jr. „Nu am stat să ne facem griji că o să se supere cineva pe noi” VIDEO EXCLUSIV!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine sunt câștigătorii de la “Te cunosc de undeva!”, sezonul 20
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *