Cu ce se ocupă fiica Adelinei Pestrițu, la aproape 6 ani. Imagini adorabile cu Zenaida, puțini au văzut-o așa

Iată ce pasiune are micuța!

Adelina Pestrițu nu mai are nevoie de niciun fel de introducere. Este, fără îndoială, una dintre cele mai îndrăgite creatoare de conținut de la noi din țară. Pe Instagram, ea se poate lăuda cu aproape două milioane de fani, care o urmăresc la fiecare pas. Totodată, vedeta se mândrește și cu o familie extrem de frumoasă. Iată cu ce se ocupă fiica ei la aproape 6 ani!

Adelina Pestrițu, o mămică extrem de mândră de fetița ei

În vârstă de 37 de ani, Adelina Pestrițu este una dintre cele mai renumite influencerițe din România, cu aproape două milioane de fani pe Instagram.

Fanii sunt alături de ea și fiecare postare a vedetei adună mii de aprecieri și zeci de comentarii. Tot în mediul online, superba brunetă distribuie destul de des imagini cu familia sa frumoasă.

Fiica creatoarei de conținut ia lecții de tenis

Adelina Pestrițu trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Virgil Șteblea. Cei doi și-au unit destinele în anul 2019 și au devenit părinții unei fetițe minunate, Zenaida.

Copila are aproape șase ani de zile, însă deja și-a descoperit pasiunea. Recent, fetița i-a surprins pe fanii mamei sale după ce aceasta a surprins-o luând lecții de tenis. Vezi imaginile adorabile cu Zenaida în galeria foto a acestui articol!

Te-ar mai putea interesa și Adelina Pestrițu, apariție de senzație după ce a renunțat la implanturile mamare. Cum arată acum, vedeta e într-o formă de zile mari!

Vedeta îi oferă totul copilului său

În cadrul unui interviu acordat recent, Adelina Pestrițu a mărturisit că îi face toate poftele micuței sale. Vedeta a spus că Zenaida are acasă propriul loc de joacă.

”Acasă, i-am construit un loc de joacă pentru copii, cu leagăne și tobogan, tablă, cretă. I-am cumpărat mașinuțe electrice, bicicletă, trotinetă și tot ce e potrivit vârstei ei.

​De câte ori ne sincronizăm ca program, plecăm în vacanță cu ea. Destinațiile le alegem întotdeauna în funcție de ce activități putem să-i oferim ei la fața locului”, a declarat creatoarea de conținut, potrivit Viva.

Te-ar mai putea interesa și Niciodată nu ai văzut pozele astea cu Adelina Pestrițu. Îți vine să crezi că ea este înainte să devină faimoasă?!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *