Cu ce se ocupă fiica lui Dan Bursuc, la 25 de ani: „Îi spun să nu o ia ca pe un reproș, ci ca pe o construcție”. Producătorul recunoaște că are mari pretenții de la ea VIDEO EXCLUSIV

”Este mâna mea dreaptă. Lucrează cu mine”

Dan Bursuc este unul dintre cei mai cunoscuți impresari români, având o largă experiență în industria muzicii de petrecere. Cu toate că este extrem de cunoscut, acesta a preferat ca viața personală să o țină departe de ochii curioșilor. Dan Bursuc are doi copii, o fată de 25 de ani și un băiat de 15 ani, pe care a încercat să-i țină cât mai departe de tentațiile din ziua de azi. Celebrul impresar a declarat în exclusivitate că Adriana, fiica cea mare, îi calcă pe urme, însă doar din punct de vedere al afinității pentru business.

Ce rol joacă Dan Bursuc în ”Băieți Deștepți”

Pe Dan Bursuc l-am întâlnit la premiera filmului ”Băieți Deștepți”, lungmetraj în care joacă alături de actori celebrii, dar și de colegi de breaslă precum Vali Vijelie. Pentru prestația din film, impresarul nu doar că nu a cerut niciun ban, dar a insistat pe lângă Tiberiu Ioana, producătorul filmului, ca onorariul lui să fie alocat în alte scopuri.

”În relația care există între mine și Tibi nu știu ce sumă m-ar favoriza mai mult decât prietenia mea cu el. Chiar dacă mi s-ar fi oferit orice sumă, nu m-ar fi satisfăcut. În primul rând eu l-am admirat pentru curajul lui, pentru entuziasmul lui și faptul că el vrea să adune într-un film numai personaje speciale și asta m-a bucurat enorm. I-am și zis că partea care vrea să mi-o dea mie să o pună ca să contribui și eu la ce trebuie să plătească pe la filmări. Că avem bani de unde să câștigăm și de unde să facem. Banii primiți de la el nu îmi schimbau mie stilul de viață. De aceea i-am zis să-i păstreze și să-i investească ca acest film să ”explodeze” în România”, ne-a povestit Dan Bursuc.

„Mi-a picat extraordinar de bine”

În peliculă, Dan Bursuc interpretază un rol care se apropie oarecum de realitate, căci personajul lui are conecțiuni în toată lumea, ce-i drept nu în aceeași lume în care activează profesional impresarul vedetelor.

”Am primit scenariul și citindu-l am intrat în rol. Eu consider că ei mi-au găsit un rol ghidându-se foarte bine și din viața de zi cu zi, din industria muzicală, ceea ce reprezint eu în industria asta. Probabil că acolo m-au indrodus pe mine. Cred că întotdeauna regizorii, producătorii, scenariștii și toată echipa stau și fac analiza unui personaj care poate să contribuie într-un film”, a declarat Dan Bursuc pentru EGO.ro, completând că se bucură că măcar nu a fost în postura de polițist, așa cum s-a întâmplat cu Vali Vijelie.

”Ce rol am eu și ce rol are Vali Vijelie, că el e comisar, mi-a picat extraordinar de bine. Chiar le-am zis să îl lase pe el milițian și eu să fiu în rolul în care sunt de zi cu zi, cu ei toți”.

Citește și Ipostaza neobișnuită în care fanii îl vor vedea pe Alex Velea în „Băieți deștepți”. Locul neașteptat unde s-au desfășurat filmările: „Nu aveam voie cu telefoane, cu familie, copii” VIDEO EXCLUSIV

”Fiica mea a fost la filmări”

Chiar dacă nu este la prima lui apariție într-un lungmetraj, Dan Bursuc a avut emoții la filmări, iar cea care i-a dat energia necesară pentru a se descurca impecabil a fost chiar fiica lui, care i-a fost alături pe platourile de filmare.

”Fiica mea a fost la filmări. A fost cu mine, a participat. Chiar când eram pe baricade acolo. Ea îmi moștenește meseria de management. Este mâna mea dreaptă, ea lucrează cu mine. Avem birourile unul lângă altul. Este sprijinul meu și îmi doresc atât de mult să ducă mai departe ceea ce a văzut la mine”, a mai povestit Dan Bursuc pentru EGO.ro, completând că Adriana, fiica lui, îl însoțește mai mereu, fiind și mâna lui dreaptă atunci când vine vorba de afaceri, dar și pentru că el își dorește să o aibă mereu alături pentru a-i ghida pașii.

”Tată-fiică suntem atunci când suntem acasă. Când împărțim biroul numai suntem. Poate cu un străin m-aș fi comportat mai ”dulce”, mai drăguț, dar pretenția mea este să mă întreacă pe mine. Atunci când pretenția mea la ea este un pic mai ridicată, trebuie să fiu un pic mai dur, să-i spun unde a greșit. Toate acestea sunt pentru formarea ei. Așa îți poți forma copilul. Orice reproș, din punctul meu de vedere, duce la clădirea lui, la construcția lui. Întotdeauna mă pun în gardă și îi spun să nu o ia ca pe un reproș, ci ca pe o construcție”.

Citește și Olimpia Melinte, pe același paltou de filmare cu Vali Vijelie. ”Ne-am dat unul altuia încredere” VIDEO EXCLUSIV

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Scandalul momentului! Ce s-a aflat despre MILIONARUL pe care Halep îl iubeşte. Este îngrozitor pentru...
INCREDIBIL! Primele imagini cu noul iubit al Simonei Halep! E un milionar cu 25 de...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Ea este noua iubită a lui CRBL! Și-a găsit alinarea în brațele unei puștoaice, după...
Cea mai mare gafă pe care a făcut-o Andreea Esca în timp ce prezenta știrile:...
Acasă la Laura Cosoi. Imagini superbe din casa de poveste a actriței / FOTO
Este vestea momentului despre marele maestru: Medicii au explicat care este starea lui Florin Piersic
Julia este hotărâtă să nu îi mai ierte greșelile lui Robi: „Vreau să îți spun...
Mirabela Dauer și-a îngrijorat fanii! Cum a ajuns să arate artista FOTO
Scandal în Paradis: Jennifer Lopez și Ben Affleck la un Pas de Divorț?
Meghan Markle și Prințul Harry Strălucesc în Prima Lor Vizită Oficială în Nigeria
Un val de liniște și prosperitate se pregătește să învăluie șase zodii. O zi cu...
Fosta soție a unui actor celebru a ajuns să doarmă pe străzi și să mănânce...
Carmen Grebenișan și Alex Militaru, discuții despre partaj după anunțul divorțului. Ce a dezvăluit vedeta:...
"M-am trezit chemată la criminalistică, înțelegeți ce spun?". Claudia Pătrășcanu reacționează după ce fosta ei...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *