Olimpia Melinte, pe același platou de filmare cu Vali Vijelie. ”Ne-am dat unul altuia încredere” VIDEO EXCLUSIV

Cum a fost colaborarea dintre cei doi

După marele succes cu serialul ”VLAD”, Olimpia Melinte revine într-o producție care se anunță la fel de spectaculoasă. Actrița joacă rolul unei polițiste puse pe fapte mari, în lumgmetrajul ”Băieți deștepți”, totul sub îndrumarea atentă a lui Vali Vijelie. Olimpia Melinte a povestit în exclusivitate pentru EGO.ro că a fost o reală plăcere să joace alături de celebrul cântăreț de muzică de petrecere și chiar l-a ajutat cu sfaturi pentru a se putea relaxa pe platourile de filmare.

Ce rol are Olimpia Melinte în ”Băieți deștepți”

Din 13 octombrie fanii actriței Olimpia Melinte o pot vedea într-o postură cu totul neașteptată. În ciuda fizicului ei fragil și a atitudinii feminine pe care a abordat-o în mai toate proiectele ei, actrița a arătat că poate să fie și o fată dură.

”Sunt bunicică în filmul ăsta. Sunt de partea binelui. Eu tot timpul am fost de partea binelui. În ”Vlad” eu chiar am fost de partea binelui, voi m-ați perceput greșit, dar eu eram o fată bună și acolo. În ”Băieți deștepți” sunt de partea binelui 100%, polițistă, șefa băieților deștepți, fiecare bărbat de succes are nevoie de o femeie deșteaptă și puternică așa ca să-i susțină. Sunt acolo pe baricade cu ei”, ne-a declarat amuzată Olimpia Melinte.

 

„M-au ajutat foarte mult băieții cu care am învățat să mă lupt”

Pentru a intra foarte bine în personaj, o polițistă care se luptă cu mafia drogurilor, actrița s-a pregătit intens.

Citește și: Cum arată Olimpia Melinte fără pic de machiaj. Actrița nu s-a sfiit să se afișeze așa în fața fanilor

 

”Ideea este că m-au ajutat foarte mult băieții cu care am învățat să mă lupt. Cascadorii. Ei au fost baza cumva pentru că ei m-au învățat cum să țin arma în mână, cum să mă apăr, cum să pun vesta antiglonț rapid, cum fac gesturile alea pe care eu în viața mea de zi cu zi nu le am. Pe mine mă vezi de obicei cu copilașii, prin parcuri, făcând tot felul de lucruri destul de feminine, așa că băieții, cascadorii m-au ajutat foarte mult”, a mai povestit Olimpia Melinte, completând că a insistat foarte tare să-și facă singură toate cascadoriile, ceea ce a fost extrem de bine căci din lipsă de experiență era să accidenteze unul dintre antrenori.

”Nu prea mă inspir din filme pentru că este riscant cumva. La rândul lor actorii respectivi s-au inspirat și ei de la niște oameni pe care i-au văzut cine știe în ce situații, și atunci eu mă inspir de la clipuri de pe YouTube cu oameni reali care vorbesc, cu polițiști care dau interviuri. Asta am făcut.

Am vrut să-mi fac singură toate cascadoriile. Eu și Tom Cruise. Păi ce? Doar Tom Cruise face asta? Și eu. Aveam să-i sparg dinții unuia dintre cascadori pentru că aveam o chestie din asta în care mă lăsam, mă ridicam, veneam croșeu și la un moment dat m-am trezit că fac mișcarea mai repede, dar băiatul fiind experimentat s-a ferit la timp”.

Vezi și: Olimpia Melinte se pregătește să joace într-un scurtmetraj scris de ea. „Voi filma cu o casă de producție din Spania” VIDEO EXCLUSIV

”Nu ne mai intersectaserăm niciodată”

Nu era pentru prima dată când Olimpia Melinte pusese mâna pe o armă, însă în cealaltă producție recuzita era cu totul diferită față de ce a întâlnit în ”Băieți deștepți”.

”A fost o experiență foarte frumoasă. Chiar mi-a plăcut foarte mult. Eu mai făcusem asta într-un film spaniol, dar acțiunea se petrecea acolo în anii 50 și atunci era de epocă. Tot așa trăgeam cu arma, dar era o armă din lemn, super grea, mergeam călare. Aici a venit în prezent toată acțiunea și mi-a plăcut super mult. Chiar și perioada când m-am antrenat pentru că am fost la sală cu cascadorii ca să învăț, a fost o coregrafie întreagă, nu puteam să ajung pe set și hai să ne batem”, a mai completat actrița.

Olimpia Melinte, pe același paltou de filmare cu Vali Vijelie
Olimpia Melinte

„Vali Vijelie a fost șeful meu”

Pentru prima dată însă se întâlnise cu celebrul cântăreț de muzică de petrecere, Vali Vijelie, care la rândul lui face parte din distribuția lungmetrajului și care este superiorul Olimpiei în film.

”Am și eu un șef. Păi orice naș își are nașul. Vali Vijelie a fost șeful meu. A fost foarte haios pentru că Vali avea niște emoții îngrozitoare. Eu l-am descoperit acolo. Nu ne mai intersectaserăm niciodată și l-am cunoscut la machiaj, în rulota de machiaj. Era foarte jovial, foarte drăguț, povestea despre copii, despre familie.

Am intrat în tot felul de discuții de genul ăsta. Când am ajuns pe set avea cu totul un alt vibe. Era pus la birou, tot emoționat. Am lucrat cu el și cred că ne-am dat unul altuia încredere și i-am explicat cumva că este în regulă dacă greșim, că mai tragem o dată, stăm aici până ne iese cum trebuie. Dar nu a fost nevoie pentru că s-a relaxat imediat”, a mai povestit amuzată Olimpia Melinte, completând că pe timpul filmărilor s-a bucurat de muzica lui Vali Vijelie.

”Ne cânta. Chiar țin minte că în ultima seară de filmare, am ajuns puțin mai târziu și a fost foarte drăguț că i-am prins pe ei toți în pauză și Vali începuse să cânte ceva. Era o atmosferă foarte frumoasă așa de Bucureștiul Vechi cumva”.

Te poate interesa și: Motivul pentru care Olimpia Melinte și-a petrecut ziua de naștere departe de copiii ei. „A fost prima oară”. Ce direcție nouă ar putea să ia cariera ei VIDEO EXCLUSIV

„Sunt perfecționistă”

În paralel, Olimpia Melinte scrie scenarii pe care le filmează și regizează. Chiar dacă intenția ei nu este aceea de a și juca în ele, producătorii i-au cerut în mod expres să o facă, mai ales că este viziunea ei.

”Scurtmetrajul ăsta l-am filmat la noi. Mai este unul pe care urmează să-l filmez în Spania pentru că nu s-au întâmplat lucrurile așa cum mi-am propus atunci. Dar momentan l-am filmat pe cel de aici, tot un scurtmetraj.

Deja am început montajul, este superb, sunt foarte încântată și abia aștept să vă invit la premieră. Am fost și personaj, regizor și de toate pentru că nu m-am putut abține. Peste tot m-am implicat 100%.

Acum am altă idee care îmi place și mai mult. Sper să se întâmple repede. Durează oricum. Este o perioadă destul de lungă. Jumătate de an cel puțin până ajunge să fie final.

Acum am filmat draftul 10. Deci l-am rescris de 10 ori și a rămas practic doar ideea centrală, în rest totul s-a schimbat. Sunt perfecționistă”, a mai povestit Olimpia Melinte pentru EGO.ro despre proiectele pe care le are în desfășurare în momentul de față.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Carmen Iohannis, GAFĂ de nedescris in public! Situaţia a devenit ruşinoasă, românii s-au revoltat. Foto
Mădălina Ghenea, așa cum n-a mai fost surprinsă NICIODATĂ! Imaginile care taie respirația
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
BREAKING! Anunț de la Buckingham despre starea de sănătate a Regelui Charles. Comunicat oficial emis...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Horoscop 28 Aprilie 2024. Astazi, Varsatorii vor fi recompensati datorita muncii depuse, Racii ar trebui...
Cele mai de succes 5 zodii în luna Mai 2024
Un val de liniște și prosperitate se pregătește să învăluie șase zodii. O zi cu...
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român...
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *